Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Limpieza De Pozo Negro De Entre 1000 Y 2000 Litros

Necesito un servicio de Limpieza fosas sépticas con las siguientes características:¿Qué tipo de trabajo hay que realizar? Limpieza de pozo negroTamaño aproxi...


Desde Cronoshare.Com - Lleida

Publicado a month ago

Gerocultor/A 2590D0F2

Duración de la oferta: hasta el 05/10/2024. Funciones ¿Te apasiona la atención sociosanitaria? ¿Te gustaría encontrar una posición estable en la que desarrol...


Desde Adecco - Lleida

Publicado a month ago

Alpicat - Auxiliar Geriatría Y/O Acompañante

**En Jusad Assistència somos líderes en la asistencia a personas con diversidad funcional y gente mayor. Es por eso que ofrecemos una asistencia de calidad, ...


Desde Jusad Assistència S. L. - Lleida

Publicado 24 days ago

Gerocultor/A- Tècnic Sociosanitari

Necessitem per cobrir 1 lloc de treball de Tècnic sociosanitàri i/o gerocultor/a Atendre les AVD dels suaris del centre - Experiència 6 mesos. Conèixer el tr...


Desde Residència Josep Torrent - Lleida

Publicado 24 days ago

Gerocultor/A Residència De Gent Gran De La Pobla De Segur

Gerocultor/A Residència De Gent Gran De La Pobla De Segur
Empresa:

Sumar


Detalles de la oferta

Cerquem professionals amb la titulació d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o titulació equivalent, per a treballar de gerocultor/a a la Residència de La Pobla de Segur La persona seleccionada s'ocuparà de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc.
Participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.
Què oferim?
Jornada: Completa Contracte temporal.
Per a cobrir dies personals i baixes mediques de l'equip de gerocultores Horari: De dilluns a divendres en torn de mati i/o tarda i cap de setmana.
Incorporació immediata Salari: Segons conveni Formació: Cicle formatiu d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o bé, el Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitaria corresponent, o titulació equivalent.
Experiència: Aportar experiència demostrable en l'atenció a persones amb situació de dependència, i concretament en Centres similars.
Coneixament del Model ACP i experiència en impartir tallers/activitats.
Perfil competèncial: Pensem amb professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip.
Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.
Amb facilitat d'adaptació, flexibilitat i predisposició per entendre i implantar el Model d'Atenció Centrat en la Persona.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Gerocultor/A Residència De Gent Gran De La Pobla De Segur
Empresa:

Sumar


Built at: 2024-10-05T06:59:33.011Z