Gerocultor/A Per Residència Per Persones Grans

Gerocultor/A Per Residència Per Persones Grans
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

Girona

Detalles de la oferta

Busquem Gerocultor/a per una vacant a una residencia per persones grans situada a Esponellà, prop de Banyoles.

Es tracta d'una plaça de 26h setmanals en horari a convenir ajustat al torn tarda (14h a 21h), en model de setmana curta (es descansa el cap de setmana), setmana llarga (es descansa el dilluns), per incorporar-se a mitjans de desembre amb un contracte de llarga durada amb opció de continuïtat.
La persona incorporada serà la referent del torn tarda (rebent un plus de responsabilitat en el salari), i donarà suport a l'equip de gerocultors/es i a infermeria (realització de cures, control de constants, seguiments, pautes, etc.).

Seguint amb la nostra missió de cuidar a les persones, al incorporar-te a Suara tindràs a la teva disposició un programa gratuït de benestar destinat a prevenir o ajudar-te amb qualsevol problemàtica que puguis tenir dins o fora de l'àmbit laboral.
Un equip de professionals et donaran suport a través de cites online de diverses especialitats (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.) així com a través de la plataforma digital privada on trobaràs aquests i molts altres serveis.

Si estàs buscant treballar amb persones grans per potenciar la seva salut i autonomia, millorant la seva de la qualitat de vida, envia'ns el teu currículum per incorporar-te a l'equip!

**Característiques**:

- **Formació**: C.F. GRAU MITJA - Cures auxiliars d'infermeria
- **Requeriments**: Vehicle propi. Formació de tècnic/a auxiliar d'infermeria (TCAI)
- **Funcions**: - Atenció a gent gran amb dificultats per a satisfer les necessitats de la seva vida diària, ja siguin funcionals, d'organització o de convivència. - Cura i control de l'alimentació. - Cura de la salut i control de la medicació. - Recolzament en la higiene i cura personal. - Control de les incidències o símptomes que afectin les persones usuàries i comunicació d'aquests, si escau, a l'equip. - Utilització d'aparells tècnics i de mobilització. - Estimulació i treball de les capacitats dels usuaris/es per retardar-ne el deteriorament i potenciar la seva autonomia personal. - Establir una bona comunicació i escolta amb la persona atesa i la seva família o persones de referència. - Motivació de la persona mitjançant la participació en diverses activitats. - Potenciació de les relacions humanes, socials i interpersonals. - Observació, detecció i comunicació de canvis en l'entorn o en la situació de les persones ateses. Prevenció de possibles situacions de risc.
- **Municipi**: ESPONELLÀ
- **Jornada**: 26
- **Horari**: Tardes i Caps de Setmana. Horari a convenir ajustat al torn tarda (14h a 21h). Setmana curta (es descansa el cap de setmana) Setmana llarga (es descansa el dilluns)
- **Salari**: 10.050,50€ bruts anuals


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Gerocultor/A Per Residència Per Persones Grans
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

Girona

Recepcionista + Alojamiento - (Girona)

Empresas: Hotel Cala Joncols Hotel Cala Joncols, ubicado en la localidad de Roses, necesita incorporar a un/a Recepcionista con experiencia mínima de 1 año. ...


Desde Hotel Cala Joncols - Girona

Publicado 21 days ago

Conductor/A Autobús (Servicio Escolar)

¿Quieres formar parte del mayor Grupo de Empresas del Sector de la Movilidad? ¿Te motiva desarrollar tu carrera profesional como conductor de Autobús?¡No lo ...


Desde Sarsa Valles Sau - Girona

Publicado 19 days ago

Ayudante En Caja Y Atención En Supermercado

¡Bienvenido a Sènia! El grupo de campings familiar más grande de España con más de 50 años ofreciendo momentos únicos. Estamos buscando personal para el áre...


Desde Grup Sènia - Girona

Publicado 19 days ago

[Yq910] | Dependiente/A

Su perfil: - Te debe gustar trabajar en una tienda y arrimar el hombro donde haga falta - Debes tener una marcada orientación al cliente - Debes tener una ac...


Desde Zeeman - Girona

Publicado 20 days ago

Built at: 2024-10-08T19:27:39.097Z