Gerent/A Servei D'Atenció Domiciliària Sad

Gerent/A Servei D'Atenció Domiciliària Sad
Empresa:

Sumar


Detalles de la oferta

Cerquem Gerent/a per al Servei d'atenció domiciliaria Gent Gran de Sumar.
La persona seleccionada, en dependència de la Direcció General Adjunta, serà el/la responsable de gestionar, organitzar i supervisar els serveis d'atenció domiciliària.
La missió del càrrec serà assolir la plena satisfacció de les entitats sòcies titulars del servei de SAD, plena satisfacció dels usuaris i usuàries del servei del SAD amb la màxima implicació i qualitat dels seus equips, d'acord amb la planificació estratègica, valors i pla d'actuació de Sumar.
Funcions: Executar la gestió operativa del servei del SAD de Sumar amb plena satisfacció del titular del Servei, dels usuàries i usuàries i garantint la qualitat, professionalitat i implicació de l'equip professional Implantar, millorar i supervisar el Model d'Atenció Centrat en la Persona en els Serveis d'atenció domiciliària de Sumar.
Control i gestió del quadre de comandament integral del SAD Coordinació amb els diferents Àrees implicades en el funcionament del SAD (Àrea Finances, Gestió de Persones i Direcció Tècnica de Sumar).
Elaboració, implantació i millora dels processos interns de SAD.
Assegurar i vetllar per què els diferents SAD's de Sumar treballin amb els mateixos paràmetres de qualitat i apliquin les mateixes directrius d'actuació.
Gestionar els recursos disponibles ajustant-se al pressupost vigent.
Realitzar coordinacions de seguiment amb els diferents equips de SAD.
Així com liderar, acompanyar i orientar l'equip de persones a càrrec per tal que desenvolupin les seves funcions amb un alt nivell d'implicació i satisfacció personal.
Coordinació i seguiment permanent i continuat amb els titulars dels Serveis de SAD.
Planificar i gestionar de manera eficient i garantint la qualitat de l'entrada de nous serveis de SAD Participar en l'elaboració del Pla Formatiu dels diferents llocs de treball que configuren el SAD.
S'ofereix: Jornada: 40h setmanals de dilluns a divendres distribució flexible en funció de les necessitats del servei.
El lloc de treball requereix desplaçament a nivell autonòmic.
Contracte: Indefinit Salari: salari negociable.
Formació: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da preferiblement en l'àmbit social: Treball Social, Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional o similar.
Es requereix especialització via màster en la administració i direcció d'empreses.
Es valorarà formació complementaria en gestió de SAD, atenció centrada en les persones, coneixement del sistema de gestió GESAD.
Experiència: És imprescindible disposar d'experiència en gestió d'alt nivell en SAD i en administració i direcció d'empreses o d'unitats funcionals autònomes.
Perfil Competencial: pensem amb un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona.
Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d'equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d'anàlisi i de resolució de problemes.
Altres: -Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.
-Domini del Català i Castellà.
-Carnet de conduir i cotxe propi.
T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?
Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla "Inscriu-te manualment"


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Gerent/A Servei D'Atenció Domiciliària Sad
Empresa:

Sumar


Daniela Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Burgos

Hola, soy madre soltera y necesito una chica quien pueda recoger a mi hijo en casa llevarlo al sus actividades en un Centro cvico y luego buscarlo y traerlo ...


Desde Sitly - Burgos

Publicado 19 days ago

Seller, Operator | Gxr-464

We are looking for an energetic person to join our team and have fun this summer in Lloret De Mar working at the most exciting night time attraction. Main re...


Desde Spaceblaster - Burgos

Publicado 19 days ago

Patricia Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Burgos

Necesitara en das puntuales cuidado de nio en casa o parque durante unas horas, cena y acostarle temprano


Desde Sitly - Burgos

Publicado 19 days ago

Ura-193 Vigilantes De Seguridad

¿Te apasiona el sector de la seguridad y tienes el título de Vigilante? ¿Vives en Burgos y buscas un nuevo proyecto profesional? ¿Te gustaría incorporarte de...


Desde Eulen - Burgos

Publicado 20 days ago

Built at: 2024-10-06T18:19:18.819Z