Gae470 | Inspector/A De Neteja Urbuna

Gae470 | Inspector/A De Neteja Urbuna
Empresa:

Anthesis


Detalles de la oferta

A Anthesis som l'equip activador del canvi!
- El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.

Actualment ens trobem en recerca dos inspectors/es que col-laborin directament amb l' equip de Grup Cooperatiu TEB per tal de realitzar controls als serveis de recollida de residus, neteja viaria, de platges i zones verdes.

Com aportaràs valor a l'equip?
- Un cop t'incorporis a l'equip de TEB , els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

- Realitzar itineraris d'inspecció seguint la programació establerta segons els serveis per barris, per districtes o per àmbits del contracte.
- Verificar i registrar el compliment de serveis executats/no executats, normes de treball, el correcte funcionament dels equips de treball, la localització d'equips en la seva ruta, el compliment de serveis planificats i la seva qualitat durant la prestació, l'eficàcia dels serveis de neteja i recollida posterior a la prestació, entre d'altres.
- Registre d'observacions de context , com ara la valoració de la ciutadania o altres situacions que puguin contribuir a valorar amb major precisió les dades recollides i proposar millores.
- Participar a reunions d'equip per garantir un adequat seguiment de les tasques i retorn de les dades de context per als informes.

Les característiques de la vacant
- El teu contracte serà anual amb possibilitats de pròrroga.
- La teva contractació es realitzarà directament des del Grup Cooperatiu TEB .
- Treballaràs en horari de matins de 6 a 14 o bé de tardes 14 a 22 (Pendent de confirmar), de dijous a diumenges i els dimecres cada 15 dies.
- Les tasques es duran a terme a la ciutat de Barcelona , amb itineràncies que realitzaràs amb motocicleta.

El perfil professional que necessitem
Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l'equip els següents coneixements , experiència i competències :

Coneixements clau:
- Imprescindible us de telèfon mòbil intel-ligent .
- Imprescindible disposar del carnet de motocicleta vigent .
- Idiomes: Català i Castellà parlats i escrits correctament.
- Capacitat d'orientació per llegir mapes i registrar dades.
- Coneixement de l'àmbit de la gestió de residus (municipals).
- Experiència en tasques d'inspecció, vigilància i control.

Valorem també la formació específica i l'experiència:
Formació en Ciències Ambientals, Biologia, Química, Enginyeria, Matemàtiques, Física o titulació equivalent. Així com màster, postgrau o doctorat en Gestió, Tractament i Valorització de Residus; Enginyeria Ambiental; Tecnologies Ambientals; Gestió Ambiental; Sostenibilitat, Big Data o equivalents.

Les competències i habilitats que busquem
Ens agradaria que poguessis aportar a l'equip:
- Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
- Proactivitat i empoderament personal.
- Comunicació (oral i escrita), capacitat analítica i de cerca i pensament crític.
- Intel-ligència emocional i iniciativa.
- Treball en equip i compromís.
- Planificació i organització personal.
- Disposició a l'aprenentatge.

En compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, d'ara endavant RGPD, i altra normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, l'informem que les dades personals aportades seran tractades per Grup Cooperatiu TEB amb domicili a Barcelona, carrer Fernando Pessoa, 54-64. El procés de selecció y la posterior gestió de la relació laboral serà gestionada per TEB i del seu departament de RRHH.

Les dades aportades seran tractades amb l'única finalitat de fer partícip a l'interessat/da en el present procés de selecció, no podent ser utilitzats per a altres finalitats. En cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit al més aviat possible, a fi de mantenir les dades degudament actualitzades. No es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal i l'exposat anteriorment.

Les dades es conservaran mentre duri el procés de selecció fins a la definitiva cobertura de la vacant, un cop finalitzat el mateix es procedirà a la supressió de les mateixes garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.

Tipo de puesto: Contrato temporal

Experiència:
- Limpieza: 1 any (Deseable)

Licencia/Certificación:
- Carnet de conducir B (Deseable)

Ubicación del trabajo: Empleo presencial

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Gae470 | Inspector/A De Neteja Urbuna
Empresa:

Anthesis


Inspector Medioambiental - V584

¿Es importante para ti la protección medioambiental y te gustaría formar parte de un proyecto estable? Estamos seguros de que esta posición te va a resultar ...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

Técnico/A De Calidad Y Prl

Descripción¡Hola! Si eres una persona dinámica, ambiciosa, con inquietudes y tienes ganas de trabajar y formar parte de un equipo dinámico y comprometido, te...


Desde Global Human Consultants - Barcelona

Publicado a month ago

[Ed-120] - Responsable De Calidad

Descripción : Desde Grupo Crit buscamos un/a Responsable de Calidad y Medio Ambiente para empresa ubicada en TARANCÓN (Cuenca). FUNCIONES Participación en la...


Desde Grupo Crit - Barcelona

Publicado a month ago

[S018] | Quality Management Architect

About Us The Professional Services department is responsible for the delivery of the PLM (Product Lifecycle Management) and MOM (Manufacturing Operations Man...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-10-05T03:57:56.383Z