.Detalles del empleo Así es cómo la información del empleo se alinea con tu perfil.Tipo de empleo Media jornada Contrato temporal Turno y horario Turno de mañana Ubicación 08004 Barcelona, Barcelona provinciaBeneficios Formación en certificaciones profesionales Descripción completa del empleo Impartir el contingut dels moduls dins el programa FPDUAL : MF0257_1: Servei bàsic de restaurant-bar: 120 hores MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpids: 90 hores. Planificació del contingut: Dissenyar el pla de formació, establint els objectius d'aprenentatge i seleccionant els continguts adequats per a les operacions bàsiques de restaurant i bar. Impartició de classes: Realitzar les sessions formatives, utilitzant metodologies d'ensenyament que fomentin la participació activa dels alumnes i facilitin l'aprenentatge pràctic. Demostracions pràctiques: Mostrar als alumnes les tècniques i procediments adequats per a les operacions de servei, preparació de begudes, atenció al client, entre d'altres. Avaluació dels alumnes: Dissenyar i aplicar sistemes d'avaluació per mesurar el progrés dels alumnes, incloent proves teòriques i pràctiques. Orientació i suport: Proporcionar orientació i suport als alumnes, ajudant-los a resoldre dubtes i a millorar les seves habilitats. Actualització professional: Mantenir-se al dia amb les novetats del sector de la restauració i la formació, per poder transmetre informació actualitzada i rellevant. Fomentar un ambient d'aprenentatge positiu: Crear un clima de confiança i respecte a l'aula, on els alumnes se sentin còmodes per participar i expressar-se. Col·laboració amb altres professionals: Treballar conjuntament amb altres formadors o professionals del sector per millorar la qualitat de la formació i compartir bones pràctiques. Gestió administrativa: Realitzar tasques administratives relacionades amb la formació, com ara la documentació dels assistents, informes d'avaluació i seguiment dels alumnes. Promoció de la seguretat i la higiene: Ensenyar als alumnes la importància de les normes de seguretat alimentària i higiene en el treball, així com les bones pràctiques en el servei. Requisitos Experiència 6 mesos. 3 anys d'experiència en l'àmbit de la unitat de competència. LLICENCIATURA O ENGINYERIA. Tècnic/a en cuina. CP3 de la família professional Hoteleria i turisme. Català (parlat C1 - d.Funcional, escrit C1 - d.Funcional). Competències / coneixements: Llicenciat/ada en ciència i tecnologia dels aliments, Llicenciat/ada en veterinària. Tècnic/a superior en restauració, Tècnic/a en cuina, Certificat de professionalitat de nivell 3 de la família professional Hoteleria i turisme en l'àrea de restauració. Condiciones laborales Contracte laboral temporal (6 mesos). Jornada parcial matí (18 hores - jornada setmanal). Salari mensual brut des de '1200' fins a '1540'