Formador/A Per A C.P. De Operacions Bàsiques De Restaurant I Bar Dins El Programa Fpdual | Gj982

Detalles de la oferta

Impartir el contingut dels mòduls dins el programa FPDUAL: MF0257_1: Servei bàsic de restaurant-bar: 120 hores MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpids: 90 hores Responsabilitats: Planificació del contingut: Dissenyar el pla de formació, establint els objectius d'aprenentatge i seleccionant els continguts adequats per a les operacions bàsiques de restaurant i bar. Impartició de classes: Realitzar les sessions formatives, utilitzant metodologies d'ensenyament que fomentin la participació activa dels alumnes i facilitin l'aprenentatge pràctic. Demostracions pràctiques: Mostrar als alumnes les tècniques i procediments adequats per a les operacions de servei, preparació de begudes, atenció al client, entre d'altres. Avaluació dels alumnes: Dissenyar i aplicar sistemes d'avaluació per mesurar el progrés dels alumnes, incloent proves teòriques i pràctiques. Orientació i suport: Proporcionar orientació i suport als alumnes, ajudant-los a resoldre dubtes i a millorar les seves habilitats. Actualització professional: Mantenir-se al dia amb les novetats del sector de la restauració i la formació, per poder transmetre informació actualitzada i rellevant. Fomentar un ambient d'aprenentatge positiu: Crear un clima de confiança i respecte a l'aula, on els alumnes se sentin còmodes per participar i expressar-se. Col·laboració amb altres professionals: Treballar conjuntament amb altres formadors o professionals del sector per millorar la qualitat de la formació i compartir bones pràctiques. Gestió administrativa: Realitzar tasques administratives relacionades amb la formació, com ara la documentació dels assistents, informes d'avaluació i seguiment dels alumnes. Promoció de la seguretat i la higiene: Ensenyar als alumnes la importància de les normes de seguretat alimentària i higiene en el treball, així com les bones pràctiques en el servei. Requisits: Experiència: 6 mesos. 3 anys d'experiència en l'àmbit de la unitat de competència. Llicenciatura o enginyeria. Tècnic/a en cuina. CP3 de la família professional hoteleria i turisme. Idiomes: Català (parlat C1 - D. funcional, escrit C1 - D. funcional). Competències / coneixements: Llicenciat/ada en ciència i tecnologia dels aliments, veterinària, tècnic/a superior en restauració, tècnic/a en cuina, certificat de professionalitat de nivell 3 de la família professional hoteleria i turisme en l'àrea de restauració. Condicions laborals: Contracte laboral temporal (6 mesos). Jornada parcial matí (18 hores - jornada setmanal). Salari mensual brut: de 1200 a 1540 euros. Altres dades d'interès: 210 hores lectives i 23 hores de preparació i gestió, amb una contractació a raó de 18 hores setmanals de dilluns a dimecres és: una forquilla de: mensual de 1.200 a 1.540 euros, per tot el període de 4.500 a 5.600 euros, tots els imports són bruts. #J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobtome_Ppc

Requisitos

Fn797 | Beca Canal Agencial Smart Sales

¡Gracias por interesarte en nuestra compañía! Sabemos que la búsqueda de nuevas oportunidades suele ser un reto, pero… ¡no te preocupes que todo llega!Beca C...


Zurich 56 Company - Barcelona

Publicado 17 days ago

Professorat De Formació Per A L'Ocupació

Descripción Si vols formar part del nostre equip de docents, pots annexar el teu C.V. indicant les especialitats que imparteixes. IMPrescindible tenir acredi...


Pimec Organization - Barcelona

Publicado 18 days ago

Formador/A Coaching Laboral - Orientador/A Professional Tag 2784419D - Y-971

Duració de l'oferta: fins al 30/10/2024.Funcions Des del Grup Adecco estem buscant incorporar un/a tècnic/a d'orientació per a la línia de Lee Hecht Harrison...


The Adecco Group - Barcelona

Publicado 18 days ago

Monitor/A De Comedor Escolar Y Ocio - Mataró Mjg-975

Se precisa MONITORES/AS de TIEMPO LIBRE Y COMEDOR ESCOLAR para trabajar en Colegios de Mataró.Horario: de lunes a viernes desde 12:45 hasta 15:00 horas.Contr...


Aramark - Barcelona

Publicado 18 days ago

Built at: 2024-11-13T12:44:31.558Z