Formador/A De Docents En Matemàtiques - Catalunya

Formador/A De Docents En Matemàtiques - Catalunya
Empresa:

Innovamat


Detalles de la oferta

Si et fascina la idea de treballar per canviar el món en un entorn ple de reptes i aprenentatge constant, continua llegint Estem buscant algú com tu per ajudar-nos a revolucionar l'aprenentatge de les matemàtiques!
Et sumes a l'aventura?
Sobre el nostre projecte Innovamat és una proposta educativa que té com a objectiu impulsar l'aprenentatge competencial, personalitzat i pràctic de les matemàtiques.
Dirigida a alumnes d'entre 3 i 16 anys, se centra en la comprensió dels continguts i el desenvolupament d'habilitats matemàtiques vinculades a la resolució de problemes, fomentant l'aprenentatge d'aquesta matèria a través de l'experimentació, la conversa i la pràctica individualitzada.
En aquest sentit, Innovamat ofereix trajectòries d'aprenentatge seqüenciades, recursos, formació i acompanyament a la comunitat educativa de la mà d'experts, entre ells 8 doctors en didàctica de les matemàtiques, la ciència de l'aprenentatge matemàtic.
Fundada el 2017 a Barcelona, actualment hi ha 18.000 docents que utilitzen els recursos d'Innovamat en més de 2.200 centres educatius d'Espanya, Itàlia, Mèxic, Colòmbia, Xile, Equador, Brasil, Perú i Estats Units, que imparteixen matemàtiques de manera competencial i significativa a més de 430.000 alumnes.
La teva missió a Innovamat Formaràs part de l'equip de Customer Success, sent la persona de referència en l'aplicació de la proposta a l'aula.
La teva missió serà assegurar que els claustres dels nostres centres educatius espremin tot el suc de la proposta: que entenguin com dur-la a terme, dominin la didàctica de les matemàtiques que hi ha darrere i que puguin sentir que els seus alumnes gaudeixen i aprenen competencialment.
El teu dia dia a Innovamat Treballaràs de la mà de l'equip d'Accounts Managers de Catalunya, que són les persones que acompanyen els equips directius.
Seràs la persona de referència en la didàctica de les matemàtiques que hi ha darrere de la proposta, és a dir, acompanyaràs i formaràs als docents que duen a terme Innovamat a l'aula.
Organitzaràs reunions periòdiques amb els centres educatius per detectar les necessitats formatives que té cada claustre, definir els passos a seguir per tal d'assegurar l'èxit de la proposta, resoldre tots els dubtes educatius i aconseguir que l'experiència amb Innovamat sigui única.
Pensaràs i accionaràs tasques d'acompanyament individualitzat per cada centre com: Observacions i modelatges dins de l'aula.
Reunions amb famílies.
Formacions específiques en didàctica de les matemàtiques.
Per poder fer un bon acompanyament, hauràs de conèixer en profunditat la proposta i la trajectòria d'aprenentatge d'un infant des dels 3 fins als 16 anys per poder oferir al docent de qualsevol etapa educativa una visió holística del mapa de l'aprenentatge.
Per aquest motiu, et formaràs en didàctica de les matemàtiques de la mà dels millors referents.
Què busquem en tu?
Formació d'àmbit científic (matemàtiques, enginyeria, física, química, estadística…) Aspiració en voler ser el millor formador en didàctica de les matemàtiques.
Passió per aprendre i ensenyar les matemàtiques i contribuir en l'impacte social del nostre propòsit.
Habilitats comunicatives per poder formar un gran volum de centres educatius.
Ganes de treballar en un entorn dinàmic, motivador i amb un ritme de treball elevat.
Nivell nadiu de català i castellà.
Permís de conduir B. I si també... Tens vincle amb l'educació formal o no formal.
... Encara és més probable que aquesta feina sigui per a tu!
(No us preocupeu!
Aquests són requisits aconsellables però no essencials) Què pots esperar d'Innovamat?
Un pla de desenvolupament i creixement professional en la companyia de major expansió a Europa en la seva categoria Formar part d'un entorn jove, entusiasta i dinàmic ? Cultura de llibertat, responsabilitat i feedback constructiu Jornada completa amb horaris flexibles Vacances la setmana de Nadal Classes grupals d'anglès com a part de la nostra jornada laboral ? Possibilitat d'Assegurança mèdica privada amb DKV Remuneració flexible amb Cobee (menjar/transport) Jornades de team building ( i més) i la InnovaGala almenys un cop l'any Fruita cada setmana per estar a tope de vitamines i mantenir el nostre cos sa Pet friendly Pertànyer a una companyia acreditada com a happy at work I tot el cafè, aigua, llet i té, per separat o barrejats, que puguis beure …I per si no n'hi hagués prou, tindràs l'oportunitat de transformar el sector educatiu i veure com cada cop més nens i nenes redescobreixen i s'apassionen per les matemàtiques!


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Formador/A De Docents En Matemàtiques - Catalunya
Empresa:

Innovamat


Training Consultant - Spw072

¡Hola! ¿Ya nos hemos presentado? Somos Eurofirms Group, una empresa de Recursos Humanos en la que los humanos somos muchísimo más que recursos. Somos la 1a e...


Desde Eurofirms Group | People First - Barcelona

Publicado a month ago

Tècnic/A De Formació Ocupacional [Swd-213]

A Femarec estem cercant tècnic/a de formació ocupacional per a gestionar les accions formatives presencials i online, atenent a les diverses incidències que ...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

[Y719] - Promotor/A Degustacion Con Coche San Adriá

Desde New Line buscamos a un/a promotor/a para una degustación de producto de una reconocida marca.Días: 25, 26 Y 27 DE JULIO.Horario: Jueves 25/07/24- Viern...


Desde New Line Events - Barcelona

Publicado a month ago

(Ke122) Promotor/A Degustacion Con Coche San Adriá

Desde New Line buscamos a un/a promotor/a para una degustación de producto de una reconocida marca.Días: 25, 26 Y 27 DE JULIO.Horario: Jueves 25/07/24- Viern...


Desde New Line Events - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-17T09:27:48.783Z