Executive Chef - Research And Development (I370)

Detalles de la oferta

Qualifications:
Bachelor of Professional Studies degree in Culinary Arts Management, Baking and Pastry Arts Management, or Culinary Science.

Experience:
Minimum seven years related experience.

Skills:
Excellent use of various cooking methods, ingredients, equipment, tools, and processes.

Personal Attributes:
Must have a positive attitude and a willingness to learn.

Responsibilities:
1. Staffing and training for all kitchen operations.
2. Streamlining and systemizing operations within existing as well as new ventures.
3. Formulating new ideas and evaluating opportunities.
4. Develop, maintain, and effect necessary systems, manuals, formats, procedures, spreadsheets, etc.; in all aspects of kitchen operations.

#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobleads

Requisitos

Redactor/A Para Directos Teruel (Sustitución)

HENNEO es una de las principales corporaciones de medios de comunicación y tecnología de España. Un grupo sólido, con más de 125 años de historia, y comprome...


Henneo Group - Zaragoza

Publicado 14 days ago

Redactor/A Para Directos Huesca (Sustitución)

HENNEO es una de las principales corporaciones de medios de comunicación y tecnología de España. Un grupo sólido, con más de 125 años de historia, y comprome...


Henneo Group - Zaragoza

Publicado 14 days ago

Redactor/A Para Directos Huesca (Sustitución)

HENNEO es una de las principales corporaciones de medios de comunicación y tecnología de España. Un grupo sólido, con más de 125 años de historia, y comprome...


Henneo Group - Zaragoza

Publicado 14 days ago

Redactor/A Para Directos Huesca

HENNEO es una de las principales corporaciones de medios de comunicación y tecnología de España. Un grupo sólido, con más de 125 años de historia, y comprome...


Henneo Group - Zaragoza

Publicado 14 days ago

Built at: 2024-12-28T10:12:28.774Z