Eqz213 - Consultor/A Canvi Climàtic

Eqz213 - Consultor/A Canvi Climàtic
Empresa:

Lavola


Lugar:

Madrid

Detalles de la oferta

Role: Consultor/a Canvi Climàtic
Location: Madrid, Barcelona, Manlleu o en remot des de qualsevol punt d'Espanya.
Practice Area: Canvi Climàtic
Contract: Jornada completa
Les característiques de la vacant El teu contracte serà indefinit.Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal-lacions de Madrid, Barcelona, Manlleu o bé des de qualsevol punt d'Espanya.El perfil professional que necessitem Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l'equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip!
Formació i coneixements clau: Formació en: Ciències Ambientals, Biologia, Enginyeria (Ambiental, Industrial, Forestal, Química) o titulació similar.Valorem també la formació específica i l'experiència a partir de 2 anys en:Consultoria i coneixements propis del sector en relació a la gestió del carboni (càlcul de petjada de carboni d'organitzacions).Idiomes: Castellà (C1), Inglés (C1) i valorable el Català (B2), per posicions a Catalunya.Informàtica: Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint).Gestió de projectes.Gestió d'equips de treball.Tracte amb clients i relacions comercials.Valorarem també:Màster, postgrau o doctorat en: Sostenibilitat; Enginyeria ambiental; Gestió Ambiental; Enginyeria de l'energia; Energies renovables; Canvi climàtic; Carboni i recursos hídrics; Economia circular i desenvolupament sostenible o titulació similar.Formació en SIMAPRO.Quines són les teves competències i habilitats? Ens agradaria que poguessis aportar a l'equip:
Identificació i compromís amb els valors de l'empresa.Orientació comercial i comunicació assertiva.Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.Proactivitat i empoderament.Lideratge.Intel·ligència emocional i social.Iniciativa, planificació i orientació a l'assoliment d'objectius.A Anthesis Lavola som l'equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t'apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip!
Uneix-te a l'equip de Canvi Climàtic i ajuda'ns a assolir un repte important: Guiar a les empreses en el seu camí a la sostenibilitat, familiaritzant-les amb els nous conceptes i marcs normatius i legislatius, per a que puguem augmentar el seu compromís i les activitats que les condueixin a l'assoliment dels nous Objectius de Desenvolupament Sostenible amb èxit.
Com aportaràs valor a l'equip? Desenvolupar, executar i donar suport a l'equip consultor sènior i a l'equip mànager en les tasques tècniques o de gestió administrativa derivades dels projectes relacionats amb la gestió corporativa del carboni:Calcular les petjades de carboni de les organitzacions, segons el GHG Protocol o ISO 14064.Definir plans de gestió de carboni d'emissions a nivell empresarial.Executar projectes SBT, que comporta la revisió de la petjada de carboni i el càlcul d'objectius.Donar suport a projectes TCFD (recerca d'informació i anàlisi de riscos).Participar i elaborar la de resposta del qüestionari CDP.Supervisar els lliuraments de l'equip consultor júnior.Col·laborar i donar suport en la redacció sintètica de les memòries tècniques, pressupostos o altres documents que la feina requereixi.Participar en l'elaboració d'ofertes i detectar noves oportunitats de continuïtat amb l'empresa client.Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Eqz213 - Consultor/A Canvi Climàtic
Empresa:

Lavola


Lugar:

Madrid

Cloud Azure Architect |

Description :¿Tienes experiência de al menos 4-5 años en proyectos de implantación de Azure? ¿Estás buscando nuevas oportunidades laborales? ¿Te gustaría for...


Desde Myclouddoor - Madrid

Publicado 15 days ago

Y-975 | - Solo Quedan 24H: Head Of Engineering - Remote

About UsAt Zyte, we eat data for breakfast and you can eat your breakfast anywhere and work for Zyte. Founded in 2010, we are a globally distributed team of ...


Desde Zyte Group - Madrid

Publicado 15 days ago

(F-584) - Desarrollador/A Angularjs - 100% Remoto

Tienes experiencia con AngularJS? y además te interesa realizar 100% teletrabajo?Buscamos un perfil como Desarrollador / a AngularJS para formar parte de un ...


Desde Zemsania - Madrid

Publicado 15 days ago

(Yca025) Enterprise Architect: Commercial Intelligence - Sds

Enterprise Architect: Commercial Intelligence - SDSCountry: SpainSANTANDER DIGITAL SERVICESestá buscando un/aENTERPRISE ARCHITECT - COMMERCIAL INTELLIGENCEpa...


Desde Banco Santander - Madrid

Publicado 15 days ago

Built at: 2024-10-02T13:44:34.792Z