Enginyer/A Mànager D'Operacions - Zona Costa Brava Centre

Detalles de la oferta

Enginyer/a Mànager d'Operacions - Zona Costa Brava Centre
Descripció de l'ofertaGrup empresarial necessita per la seva delegació catalana ubicada a la Costa Brava, un/a Enginyer/a d'Operacions.

Centre de treball format per aproximadament 80 persones.

Es tracta d'una molt bona oportunitat professional per liderar un projecte en un moment de canvis i de reorganització, amb total recolzament per part de la Direcció.
Funcions i requisits de la vacantBusquem un/a Enginyer/a per treballar en un grup empresarial amb delegació ubicada a la Costa Brava.

El grup està format per varies empreses ubicades en diferents punts de la geografia nacional i compta amb una total aproximat de 200 treballadors.

La delegació per la qual treballarà l'enginyer/a està formada per aproximadament 80 persones i compta amb una trajectòria de més de 40 anys.

El lloc de treball requereix una adaptació per conèixer el sector i la gestió que pot anar dels 6 mesos a l'any i mig.

Es tracta d'una incorporació per modernitzar procediments, fer canvis organitzatius, estudiar punts de millora, etc. aprofitant la jubilació d'una de les persones claus de l'equip.
FUNCIONS PRINCIPALS: Planificar, organitzar, coordinar i supervisar les funcions, tasques i rendiment de l'equip humà i mecànic, recolzant el seu desenvolupament, formació i motivació, vetllant pel compliment de les ordres de treball programades.Control d'estocsEscandallsControl de proveïdors i subministraments externs.Estudi i aportació de milloresControl de les dades de treballAplicar la política de RRHH segons la normativa vigent i les directrius de la companyia.Planificar el treball diari.Gestió de torns, vacances i suplències.Organitzar i supervisar el funcionament general de la delegació, vetllant per la qualitat de l'procés, l'optimització i l'assegurament dels treballs realitzats.Optimitzar la productivitat dels equips (velocitat, pèrdues ...) per garantir la millora continuada en la producció, la qualitat, els retards i optimització de costos.Organitzar i supervisar el compliment de el pla de control de qualitatDisposar de les mesures necessàries per al correcte manteniment de les instal·lacions i equips.Vetllar i fer vetllar per la correcta aplicació de la legislació vigent en matèria de qualitat, PRL, medi ambient, eficiència energètica i altres que es disposin, així com normatives internes i instruccions operatives de el grup en aquells aspectes del seu àmbit de responsabilitat.Durant la formació, cal resaltar que la persona estarà sota la supervisió i acompanyament constant de la Direcció, i no serà fins passat el periode de formació, que la persona seleccionada pugui prendre iniciatives.

Es tracta d'un projecte molt engrescador amb recorregut i amb possibilitat futura d'implantar canvis i sistemes de treball en d'altres delegacions del grup.
Condicions que ofereix l'empresaHorari partit amb inici de jornada a les 8:00 AM
Perspectiva de la feinaPrevisió d'incorporació
€ Entre 45.000 i 50.000€ bruts anuals + variables per objectius A convenir amb l'empresa.
Requisits mínims-Grau amb titulació Enginyeria Mecànica
-Grau amb titulació Enginyeria en Organització Industrial
-Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial Electrònica
-Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial Mecànica
-Grau amb titulació Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació
-Grau amb titulació Enginyeria en Tecnologies Industrials
-Grau amb titulació Enginyeria en Organització Industrial
-Grau amb titulació Enginyeria d'Aeronavegació
-Enginyeria Superior amb titulació Enginyeria Industrial
-Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial
Busquem una persona amb experiència com a cap d'operacions, enginyer en organització industrial, etc.
Nivell d'experiènciaDirecció / Gerència
Altres requerimentsInterès pel món tècnic, maquinària, mecànica, tecnologies, etc.Disponibilitat i dedicacióOrientació empresarialOrientació al client i a la qualitatDinamismeAgilitat per la presa de decisions i recerca de solucionsPositivitat i motivació davant els reptes i dificultats
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Sesiones De Pilates Para Reforzar La Musculatura

Necesito un servicio de Clases de Pilates con las siguientes características: Conocimientos actuales del alumno(a)   Principiante Objetivos de las clases   R...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 22 days ago

[W-05] - Area Manager Distribuïdors

Descripción de la oferta Empresa catalana, referent en el sector tecnològic i en creixement exponencial a Catalunya, requereix incorporar un/a Responsable de...


Desde Etalentum - Burgos

Publicado 21 days ago

Director/A De Lleure

Director/a de lleure per dirigir casals d'estiu durant el mes de juliol a Girona ciutat. Coordinar l'equip de monitors/es i gestionar de manera global les ac...


Desde Tictac - Burgos

Publicado 21 days ago

Coordinador/A Sad - Girona

Descripción ¿Estás buscando un proyecto de alto crecimiento personal/profesional y generando impacto con lo que haces? Estamos buscando a un/a **Coordinado...


Desde Qida - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-22T15:44:24.999Z