Encarregat/Ada De Supermercat Amb Experiència - Besalú

Detalles de la oferta

Ofertes de feina de l'àrea Comerç - serveisBusques feina en Comerç - serveis? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.
Atenció al client.Caixa.Neteja i Reposició de productes.Revisió de preus i caducitats.Comandes.IMAN TEMPORING FIGUERES selecciona un/a caixer/a per incorporació immediata en una important empresa del sector comerç ubicada a Figueres.
Empresa de distribució cerca un encarregat/ada de supermercat per el seu centre SPAR ubicat a Peralada, imprescindible experiència prèvia en posició similar i que busqui estabilitat. Possibilitat de progressar dintre de l'empresa.
Hola, busco dependent/a de peixateria al Mercat de la Sagrada Família de Barcelona. Mitja jornada. Es necessita experiència.
Venda de materials de construcció, rajoles, banys i mobiliari. Atenció al client, assessorament en la tria dels materials, confecció de pressupostos, comandes, albarans i factures de venda.
Busquem una persona per treballar com a dependenta/Auxiliar d'òptica. Perfil de dependent/a de comerç. Formació a càrrec de l'empresa. Feina d'atenció al públic i vendes.
Distribució i venda de productes de neteja i higiene. Atenció a clients, reposició de mercaderies, control d'stocks.
Uneix-te a la nostra joieria! Oferim treball estable per tot l'any en un entorn creatiu i apassionant. T'esperem amb el teu CV! Brilla amb nosaltres!
Establiment dedicat a la venda de diferents tipus de productes precisa incorporar a una persona per a desenvolupar les següents tasques: reposició, atenció al client, venda.
Encarregat/a de botiga de compra/venta, es valora experiència en joieria.
Som una petita empresa familiar, especialitzada en la carn, els elaborats càrnics i els precuinats. Actualment, la quarta generació ja ha pres el relleu. Busquem gent amb actitud positiva i responsable.
Busquem una persona amb ganes de treballar i de formar-se dins del sector d'instal·lació d'estructures de protecció solar i dins d'una empresa en creixement.
Tasques principals: Atenció i venda al client, envasat de productes, neteja i ordre del lloc de treball.
AUX. D'OBRADOR I BOTIGA de xocolata i bombons per el nostre client ubicat a la Garrotxa. Sota la supervisió del/la responsable, la persona seleccionada s'incorporarà al departament de producció i s'encarregarà de l'elaboració de xocolates i bombons, així com l'atenció i venda a botiga.
Empresa de fa dècades al Bages, principal comercialitzadora de subministres industrials de la comarca, necessita incrementar el seu equip de forma estable.
Botiga especialitzada en roba interior, swimwear, homewear,... Amb més de 50 anys d'experiència en el sector. Molt bon ambient de treball i opcions de feina estable a mig/llarg termini.
Es busca ajudant de floristeria per mitja jornada. Es necessita ajudant/a de florista i dependenta per treballar a botiga, en principi 3 mesos, però amb possibilitats de continuar.
Si vols desenvolupar el treball que t'agrada, la nostra porta està oberta per a tu. Aquí no entenem de barreres. EL TEU TALENT NO TÉ LÍMITS.
Busquem un/a Dependent/a Comercial per treballar en una botiga industrial: vendes industrials, assessorament al client, preparar comandes.
Un treball per a una persona que vulgui gestionar un petit hotel rural com un projecte de vida.
Distribuïdora de pírcings i joieria d'alta qualitat busca un/a venedor/a per a unir-se al nostre equip.
Centre viverista de Sarrià de Ter busca un/a persona per la seva secció de flors, plantes i atenció al client. Feina estable per tot l'any.
S'han trobat 28 ofertes. Mostrant del 1 al 28

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Cuidador Para Persona Entre 85 - 94 Años Para Higiene Personal, Compañía, Paseos Y Actividades

Necesito un servicio de Cuidadora Interna de Ancianos con las siguientes características: ¿Para quién se destina el servicio? Persona mayor (no dependiente) ...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 22 days ago

Tècnic/A Radiologia - Hospital Figueres (Estiu) - Iut120

La Fundació Salut Empordà és una fundació sense ànim de lucre, que te com a missió prestar serveis d'atenció integral, en l'àmbit de la salut i de la dependè...


Desde Reconocida Empresa - Burgos

Publicado 21 days ago

W076 - Tècnic/A Radiologia - Hospital Figueres (Estiu)

La Fundació Salut Empordà és una fundació sense ànim de lucre, que te com a missió prestar serveis d'atenció integral, en l'àmbit de la salut i de la dependè...


Desde Fundació Salut Empordà - Burgos

Publicado 21 days ago

Tècnic/A De Farmàcia - Jornada Completa O Parcial (Horari Intensiu)

Coneixes algú a qui li pugui interessar? Descripció de l'oferta TÈCNIC/A DE FARMÀCIA - JORNADA COMPLETA O PARCIAL (HORARI INTENSIU) a Santa Coloma de Farners...


Desde Oficina De Farmàcia - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-22T23:17:30.757Z