Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Profesor/A De Inglés Nativo En Vélez-Málaga

Cronoshare es una plataforma online para profesionales que quieren encontrar nuevos clientes. Buscamos Profesor/a de inglés nativo en Vélez-Málaga y alrededo...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Babysitter Wanted In Benahavís - Babysitting Benahavís

A babysitter wanted in Benahavís for 1 child, babysitting in Benahavís. I'm a busy parent looking for a reliable and experienced> to care for my energetic, s...


Desde Babysits - España

Publicado a month ago

(Urgente) Teacher At Kids&Us Lleida (Barris Nord)

A Kids&Us busquem constantment persones amb talent i ganes de formar part del nostre equip de professionals dinàmics, sociables, apassionats pel món dels inf...


Desde Kids&Us Lleida - España

Publicado 23 days ago

Professor/A D'Anglès | Rj181

A Miro Languages, ens dediquem a oferir una educació de qualitat i personalitzada en l'aprenentatge de l'anglès. Actualment, busquem professors/es d'anglès a...


Desde Miro Languages - España

Publicado 22 days ago

Educador Social Per A Pis Assistit Joves 16-18 Anys A Amposta

Educador Social Per A Pis Assistit Joves 16-18 Anys A Amposta
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Si t'agrada treballar en un ambient dinàmic i col·laboratiu, et volem en el nostre equip!
Funcions del rol: Cobrir les necessitats bàsiques de l'infant/ adolescent (educació, d'alimentació, afectives, d'higiene, de salut, psicològiques ...) i atendre especialment les desateses en la seva desprotecció Col·laborar activament en el desenvolupament de les activitats formatives i de tallers prelaborals.
Crear en el centre un ambient el màxim de normalitzador fent present aspectes de la cultura, de l'actualitat social i dels costums usuals de la vida familiar.
Conèixer, fer el seguiment i coordinar-se amb la xarxa de recursos educatius, socials, culturals, de salut i de lleure especialment del territori on hi ha el centre.
Què necessites?
Grau en educació social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a adolescents/joves.
Disposar de carnet de conduir.
Escolta activa, habilitats comunicatives i de treball en equip.
Què t'oferim?
Jornada: 38h/setm Horari: nits 23h a 7:30h (dilluns a dijous) 21h a 9h (divendres i dissabte) Salari: 26.007,66€ b/a Durada: vacant amb continuitat Incorporació: 01/10/2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Educador Social Per A Pis Assistit Joves 16-18 Anys A Amposta
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Built at: 2024-09-10T06:35:47.723Z