Educador/A Social Per Reforç Educatiu A Badalona

Educador/A Social Per Reforç Educatiu A Badalona
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Cerquem Educador/a Social per vacant en horari de tarda a Reforç Educatiu a Badalona (Barcelona).
Funcions del rol: Amb relació al Projecte: promoure el respecte, la convivència i la col·laboració dins de l'espai del Reforç Educatiu liderar i coordinar l'equip de voluntaris.
Amb relació als infants i les famílies: elaborar i valorar el Projecte Educatiu Individual vetllar per la bona integració de l'infant en l'espai del Reforç Educatiu mantenir la comunicació i coordinació amb els diferents agents educatius (equip, escola, família...) i observar, detectar i comunicar possibles situacions de risc dels i les menors.
Amb relació a les activitats: disseny de la programació i realització de les activitats facilitar material pedagògic facilitar el treball de les competències d'aprenentatge, donar suport en la realització de les tasques escolars, així com en altres espais.
- Gestió de la documentació dels infants.
- Realització de les compres i la comptabilitat del servei.
Què necessites?
Grau en educació social finalitzat.
Valorable altres formacions com magisteri i psicologia.
Es requereix persones amb compromís ètic, capacitat de treball en xarxa, col·laboració, comunicació, creativitat i organització actitud positiva, responsable, innovadora, flexible, pacient, tracte amable i bon humor.
Interès pel món cooperatiu.
Recomanable: experiència en el lleure (monitor/a, entrenador/a...), educació (formació, repàs...) habilitats per organitzar tallers lúdics (artístic, esportiu...).
Què t'oferim?
Jornada: 12 hores setmanals  Horari: dilluns, dimecres, dijous i divendres (16:00 h -19:00 h ) Salari: 549€ bruts mensuals Data incorporació: 01/10/24 fins a tot el curs escolar.
De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Educador/A Social Per Reforç Educatiu A Badalona
Empresa:

Suara Cooperativa


Profesor De Pádel Nivel Principiante

Buenas, queremos aprender a jugar al pádel con mi mujer, y queremos saber tus requisitos, lugar donde enseñas, y un poco más de información que nos puedas br...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 13 days ago

Technology Teacher Sek Catalunya

SEK Catalunya needs to incorporate a DP Technology and Maths Teacher for the 2024-2025 academic year.MISSION:Guide students in developing design skills and c...


Desde Sek International School - Barcelona

Publicado 13 days ago

Ee182 | Director/A Financiero/A

En Criteria Recursos Humanos somos especialistas en aportar soluciones para potenciar el capital humano de nuestras empresas cliente, entendiendo sus necesid...


Desde Importante Empresa - Barcelona

Publicado 13 days ago

Oj-604 Prácticas Verano - Consultor/A I+D

.¿Qué pasaría si no nos enfocamos en quién eres ahora, si no en lo que serás?En EY tendrás la oportunidad de construir una experiencia única. Dispondrás de l...


Desde Ey - Barcelona

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-22T07:32:22.457Z