Educador/A Social Per Pis Assistit De 16-18 Anys, Torn De Cap De Setmana I Festius A Girona

Educador/A Social Per Pis Assistit De 16-18 Anys, Torn De Cap De Setmana I Festius A Girona
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Si et motiva treballar en un entorn on cada dia és una oportunitat per marcar la diferència, t'estem buscant!
Funcions del rol: Cobrir les necessitats bàsiques de l'adolescent (educació, d'alimentació, afectives, d'higiene, de salut, psicològiques ...) i atendre especialment les desateses en la seva desprotecció Col·laborar activament en el desenvolupament de les activitats formatives i de tallers prelaborals.
Crear en el centre un ambient el màxim de normalitzador fent present aspectes de la cultura, de l'actualitat social i dels costums usuals de la vida familiar.
Conèixer, fer el seguiment i coordinar-se amb la xarxa de recursos educatius, socials, culturals, de salut i de lleure especialment del territori on hi ha el centre.
Què necessites?
Grau en educació social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a joves Disposar de carnet de conduir.
Proactivitat, habilitats comunicatives i de treball en equip.
Què t'oferim?
Jornada: 32h/set.
Oferta: Vacant Horari: Caps de setmana i festius de 9h a 21h Salari: 21901,19€bruts7Anual Data incorporació: 21/09/2024.
De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Educador/A Social Per Pis Assistit De 16-18 Anys, Torn De Cap De Setmana I Festius A Girona
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Professor/A D'Anglès | Rj181

A Miro Languages, ens dediquem a oferir una educació de qualitat i personalitzada en l'aprenentatge de l'anglès. Actualment, busquem professors/es d'anglès a...


Desde Miro Languages - España

Publicado a month ago

[Cph377] - Accounting, Economics, Finance, Rota, The Undergraduate School - Adjunct Faculty

Adjunct FacultyAccounting, Economics, FinanceThe Undergraduate SchoolUMGC EuropeUniversity of Maryland Global Campus (UMGC) seeks adjunct faculty to teach on...


Desde University Of Maryland Global Campus - España

Publicado a month ago

Gm-347 | Técnico De Marketing

Laboratorios Nale es una empresa dedicada a la fabricación de productos dietéticos y complementos alimenticios.Jornada completaHorario: 7:00 a 15:00Ubicación...


Desde Grupo Lab.Nale S.L.U. - España

Publicado a month ago

Admissions Assistant

Description We´re Hiring for September! Are you a dynamic, bilingual professional with a knack for outstanding customer service and a passion for education? ...


Desde Lady Elizabeth School - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-17T07:58:09.697Z