Educador/A Social Per Habitatges D'Inclusió Social Per Families- Baix Llobregat

Educador/A Social Per Habitatges D'Inclusió Social Per Families- Baix Llobregat
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Si ets un apassionat per construir un món més just, aquesta és la teva oportunitat!
Funcions del rol: Acollir i acompanyar a la unitat familiar en l'adaptació al servei Detecció de les necessitats objectives de la família, i les capacitats de cada persona Acompanyament en el desenvolupament de la vida quotidiana Acompanyament en autocura i educació i cura dels infants Acompanyament en el desenvolupament d'habilitats de la llar i economia domèstica Acompanyament en el desenvolupament d'habilitats de la llar i economia domèstica Suport en determinades activitats del pla de treball proposat per Serveis Socials Gestió de conflictes intrafamiliars.
Elaborar la memòria general del servei.
Afavorir les iniciatives i motivacions personals.
Vetllar per l'acompliment de la normativa del servei atenció individual .
Gestió de conflictes interfamiliars .
Acompanyament i suport en l'organització i gestió de l'habitatge (repartiment de tasques, espais compartits/privats, etc.)
Acompanyament i suport en les entrades/sortides d'altres unitats familiars.
Què necessites?
Grau en educació social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a families Què t'oferim?
Jornada: 14 h/setm Horari: dilluns, dimecres i divendres flexible segons necessitat del servei.
Salari:8973€/brut anual per conveni d'acció social cicle  no continuat.
Data incorporació: 22/07/2024.
Vacant De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Educador/A Social Per Habitatges D'Inclusió Social Per Families- Baix Llobregat
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Profesor/A De Piano - Lleida

Empresa Superprof, plataforma líder en clases particulares, ayuda a compartir el conocimiento poniendo en contacto a quienes quieren aprender con aquellos qu...


Desde Superprof - España

Publicado a month ago

Coordinador/A Campamento De Verano

Seleccionamos Coordinador/a para atender y gestionar el Campamento de Verano del Ayuntamiento de Benahavís(Málaga).Requisitos formación:- Diplomado o Licenci...


Desde Paloca S.L. - España

Publicado a month ago

Monitores/As Campamento De Verano

Seleccionamos Monitores/as para atender y gestionar el Campamento de Verano del Ayuntamiento de Benahavís(Málaga).Requisitos formación:- TASOC- Técnico Super...


Desde Paloca S.L. - España

Publicado a month ago

Places D'Educador Cido

Ajuntament de Gavà. 2 places d'Educador. Concurs oposició o valoració de mèrits i prova. Laboral. El termini s'obrirà l'endemà de la publicació de la convoca...


Desde Ajuntament De Gavà - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-06T01:02:36.435Z