Educador/A Social Per Crae A Aixumara A Alcanar

Educador/A Social Per Crae A Aixumara A Alcanar
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Desitges contribuir al benestar d'altres persones?
Et convidem a unir-te al nostre equip!
Funcions del rol: Participació en la programació del projecte educatiu del servei.
Disseny d'un pla de treball d'acord amb l'usuari i en funció de les seves necessitats i característiques, reforçant el component educatiu de la intervenció.
Participació en l'avaluació periòdica del grau d'assoliment dels objectius, proposant les estratègies i metodologies per adequar-les a la realitat específica dels usuaris.
Garantir la dinàmica del servei, des de la vessant educativa, mitjantçant les activitats planificades.
Elaboració, seguiment i avaluació del pla de treball educatiu individual, en coordinació amb altres professionals o serveis d'atenció social.
Establir les accions educatives oportunes per tal de promoure estratègies que permetin la vinculació de l'usuari en el servei i l'acceptació d'aquests o d'altres recursos de la xarxa.
Què necessites?
Grau en educació social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a infants/ joves.
Disposar de carnet de conduir.
Escolta activa, habilitats comunicatives i de treball en equip.
Què t'oferim?
Jornada: 38h/setm Horari: setmanes alternes: setmana 1 es treballa el dilluns, divendres dissabte i diumenge i setmana 2 dimarts, dimecres i dijous.
Salari: 26.007,66€ b/a Data incorporació: 15/07/2024 Durada: suplència de 2 mesos De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Educador/A Social Per Crae A Aixumara A Alcanar
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Docente (Formador/A) Para Curso Apoyo En La

Código del anuncio- OM\2024\006640- Nombre del anuncio- DOCENTE (FORMADOR/A) PARA CURSO APOYO EN LA ATENCIÓN A LA DEPENDENCIA- Descripción del anuncio- ASOCI...


Desde Asociación Para La Integración Sociolaboral - España

Publicado a month ago

Lissabon - Kundenservice Für Die Reisebranche

Ihre RolleSind Sie ein Reiseliebhaber und auf der Suche nach einer attraktiven Stelle als Kundendienstmitarbeiter in der Reisebranche mit Deutschkenntnissen?...


Desde Teleperformance Portugal - España

Publicado a month ago

Auxiliar De Turismo

Código del anuncio- 01\2024\017316- Nombre del anuncio- AUXILIAR DE TURISMO- Descripción del anuncio- Código Oferta: 01\2024\017316- Número de puestos- 1- Ca...


Desde Oficina Del Servicio Andaluz De Empleo - España

Publicado a month ago

Promotor/A De Ventas - Cuntis

ILUNION Capital Humano estamos buscando personal para el siguiente perfil:Promotor/a de venta a pie de calleSe valora:Experiencia previa en venta de cupones ...


Desde Ilunion Capital Humano Ett Sa - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-07T02:47:25.126Z