Educador/A Social Per Centre D'Emergència A La Garrotxa - Matí

Educador/A Social Per Centre D'Emergència A La Garrotxa - Matí
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Volem incorporar educador/a social per Centre d'Emergència Mas Coll de Dalt, d'atenció a adolescents estrangers sense referents familiars, ubicat a Sant Feliuu de Pallerols (Garrotxa).
T'apassiona treballar en projectes que promoguin l'equitat i la inclusió?
Aquesta oportunitat és per a TU!
Funcions del rol: Observar de manera àmplia l'infant/adolescent en els aspectes emocionals, relacionals, de conducta, d'hàbits, etc.
per tal de conèixe'l i comprendre'l i elaborar posteriorment el seu Pla de treball individual.
Participar en l'elaboració de la proposta de mesura.
• Col·laborar activament en el desenvolupament de les activitats formatives i de tallers prelaborals.
• Crear en el centre un ambient el màxim de normalitzador fent present aspectes de la cultura, de l'actualitat social i dels costums usuals de la vida familiar.
• Assumir la línia educativa del centre i participar en l'elaboració, la implementació i la revisió de: el projecte educatiu del centre, el reglament de règim intern, la programació, la memòria i altres documents.
• Conèixer, fer el seguiment i coordinar-se amb la xarxa de recursos educatius, socials, culturals, de salut i de lleure especialment del territori on hi ha el centre.
Què necessites?
Grau en educació social finalitzat.
Valorable experiència en atenció a joves migrats.
Disposar de carnet de conduir.
Proactivitat, habilitats comunicatives i de treball en equip.
Què t'oferim?
Jornada: 25 hores setmanals Horari: De dimecres a divendres de 8:00 a 15:30 Salari: 17.110€ bruts anuals Data incorporació: 02/10/2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Educador/A Social Per Centre D'Emergència A La Garrotxa - Matí
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Educador/A Ambiental 09/2023/13824

Nívell formatiu: Nívell formatiu mínim:PRIMERA ETAPA D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA AMB TÍTOL DE GRADUAT ESCOLAR O EQUIVALENT. Idiomes: CATALÀ I CASTELLÀ Permís de co...


Desde Oficina De Treball Del Soc - España

Publicado a month ago

Agente Comercial

_Buscamos _**Agentes Comerciales**_ _a los que les entusiasme la venta, que les apasione el trato con los clientes, con ganas de trabajar y ganarse la vida._...


Desde Socomor, S.A - España

Publicado a month ago

Integradores/As Sociales (Lleida)

SAMU recoge los principios, valores y convicciones generales que fundamentan todas las acciones emprendidas por la entidad, en sus diferentes ámbitos de actu...


Desde Fundación Samu - España

Publicado a month ago

Professor/A D'Anglès

A Miro Languages, ens dediquem a oferir una educació de qualitat i personalitzada en l'aprenentatge de l'anglès. Actualment, busquem professors/es d'anglès a...


Desde Miró Languages - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T19:54:57.115Z