[Ect-969] Project Manager Tecnologies Digitals - Catalunya

[Ect-969] Project Manager Tecnologies Digitals - Catalunya
Empresa:

*Nombre Oculto*


Detalles de la oferta

I2CAT està cercant un/a Senior Project Manager amb un mínim de 5 anys d'experiència en l'àmbit de gestió de projectes per incorporar-se a l'equip de DIMO (Digital Innovation Management Office).
Les funcions principals a DIMO són: Gestió de projectes: Planificar, coordinar i supervisar tot el cicle d'un projecte amb la finalitat de garantir el correcte desenvolupament del mateix (projectes nacionals, internacionals, sector públic i privat).
Disseny de solucions: Definir l'arquitectura tecnològica necessària en la preparació d'ofertes, col·laborant amb l'equip de Desenvolupament de Negoci.
Execució d'activitats: Investigar sobre solucions, generar informes, comparatives de mercat, etc.
Identificació d'oportunitats de negoci per a i2CAT: interlocució amb clients o membres d'altres organitzacions, analitzar les necessitats de les empreses de l'ecosistema i traspassar la oportunitat a l'equip de desenvolupament de negoci.
Projectes col·laboratius d'innovació: Ideació, proposta i execució de diferents projectes d'innovació basats en la quàdruple hèlix (universitats I+D, administracions públiques, empreses i ciutadania).
Dinamització de comunitats: Gestió, dinamització i servei a diferents clústers/comunitats tecnològiques promogudes per la Generalitat de Catalunya.
Organització d'esdeveniments i tallers de co-creació: en col·laboració amb el departament de comunicació.
La persona seleccionada treballarà en el marc de les iniciatives Àrees Digitals, on haurà de treballar conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i la Mobile World Capital per a la dinamització de l'adopció de les tecnologies digitals avançades (TDAs) al territori català.
Les tecnologies principals a dinamitzar seran: 5G, IA, New Space, Blockchain, IoT i Drons.
Les principals funcions que durà a terme seran: Interlocució amb els diferents agents del territori i relació amb els mateixos per a posar en marxa laboratoris i pilots de 5G i TDAs.
Especialment als territoris de Catalunya Central i Penedès.
Identificar casos d'ús de tecnologies digitals avançades per els diferents àmbits verticals estratègics del territori: salut, rural, agricultura, energia, mobilitat, indústria... Organitzar jornades de capacitació de 5G i TDAs per a l'administració pública i pel territori.
Participar en l'organització de workshops d'ideació per identificar casos d'ús de 5G i TDAs.
Project management de projectes pilots basats en 5G i TDAs.
Elaboració dels informes de les proves pilots per a la seva difusió.
Referent i2cat al territori per les diferents iniciatives i2cat actives en aquella zona i amb l'objectiu de detectar noves oportunitats i projectes a desenvolupar.
El lloc de treball serà basat a la zona de Penedès i/o Catalunya Central.
Qui som?
La Fundació i2CAT és un centre de recerca i innovació, que impulsa activitats de R+D+i en l'àmbit d'arquitectures, aplicacions i serveis de la Internet avançada.
El centre aposta per un nou model d'innovació basat en la col·laboració entre les empreses, les administracions públiques, el món acadèmic i els usuaris.
En col·laboració amb aquests socis, les nostres unitats de recerca i innovació volen produir tecnologies i solucions amb l'objectiu de convertir Catalunya en una regió intel·ligent líder i global en una Europa intel·ligent, amb una economia de valor afegit pròspera i una societat innovadora.
I2CAT és una organització dinàmica que té una àmplia experiència en la realització de projectes de recerca i innovació a nivell nacional i internacional, liderant línies d'investigació en arquitectures de xarxes fixes i mòbils, el 5G, les xarxes de sensors sense fils i tecnologies multimèdia basades en contingut, amb l'objectiu de desenvolupar nous productes, serveis i aplicacions en els camps de l'eHealth, SmartCities & Smart Regions, Industria 4.0 i Societat Digital.
Què gaudiràs?
Podràs treballar des de les nostres oficines o des de casa, el que prefereixis.
Només demanem dos dies presencials a l'oficina per coordinar-nos amb la resta de l'equip.
Contracte a temps complet.
Disposem d'un horari flexible per promoure la conciliació de la vida laboral i familiar.
Reducció de jornada tots els divendres + els mesos de juliol i agost.
Salari fix + variable.
Altres beneficis socials: tiquet restaurant, tiquet transport, suport al servei de guarderia i assegurança mèdica.
27 dies laborables de vacances a l'any.
Tenim fruita a l'oficina cada dia per promoure un estil de vida saludable.
Si t'interessa, pots participar en esdeveniments del sector.
T'entregarem un ordinador portàtil.
Pots triar el teu sistema operatiu, Mac, Linux o Windows.
Esdeveniments socials per a potenciar i fomentar el treball en equip.
Et donarem el suport per a desenvolupar la teva pròpia carrera formativa.
Treballarem continuament perquè tinguis un pla de carrera i així impulsar el teu desenvolupament.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

[Ect-969] Project Manager Tecnologies Digitals - Catalunya
Empresa:

*Nombre Oculto*


Project Manager Mep Hotelero (H/M/X)

Excelente oportunidad profesional como Project Manager MEP Hotelero (H/M/X), está disponible en Barcelona para trabajar en una importante empresa inversora d...


Desde Robert Walters - Barcelona

Publicado 12 days ago

Project Manager

Freightos is the global booking and payment platform for the trillion-dollar freight industry. Our platform is used by hundreds of airlines and ocean liners,...


Desde Freightos - Barcelona

Publicado 12 days ago

Senior Digital Project Management

En Mango inspiramos y unimos mediante nuestra pasión por el estilo y la cultura. Estamos en más de 115 países y nuestra presencia online se extiende a más de...


Desde Mango - Barcelona

Publicado 12 days ago

Encargado De Obra - Grandes Proyectos De Retail

Encargado de Obra - Grandes Proyectos de Retail Nuestro cliente, una empresa líder en el sector, está buscando un Encargado de Obra para liderar grandes proy...


Desde Robert Walters Spain - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-21T23:21:16.613Z