Director Financiero

Director Financiero
Empresa:

Tallers Vidal Amill S.L


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Responsabilitats Planificació Financera : Elaborar i supervisar el pressupost de l'empresa, així com la planificació financera a curt, mitjà i llarg termini.
Gestió de Recursos : Gestionar el capital de treball, assegurar-se que l'empresa tingui suficients recursos per operar eficientment i supervisar les inversions i financiaments.
Control de Costos : Monitoritzar i controlar els costos operatius per assegurar-se que l'empresa mantingui una estructura de costos eficient.
Anàlisi Financera : Realitzar anàlisis financeres detallades, com ara informes de rendiment financer, anàlisis de rendibilitat i control de flux de caixa.
Informes Financers : Preparar informes financers per a la direcció executiva i els inversors, incloent balanços, estats de resultats i informes de flux de caixa.
Estratègia Financera : Desenvolupar estratègies financeres per aconseguir els objectius empresarials, com ara la gestió del risc, l'optimització de l'estructura de capital i l'estratègia d'inversió.
Compliment Regulatori : Assegurar-se que l'empresa compleixi amb totes les normatives fiscals i regulacions financeres aplicables.
Relacions amb Inversors : Gestionar les relacions amb inversors i institucions financeres, incloent la presentació d'informes i la negociació de termes de finançament.
Gestió de l'Equip : Supervisar i dirigir l'equip financer, incloent comptables, analistes i altres professionals financers.
Tipo de puesto: Jornada completa
Sueldo: 2.000,00€-3.000,00€ al mes
Horario:
De lunes a viernes
Ubicación del trabajo: Empleo presencial

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Director Financiero
Empresa:

Tallers Vidal Amill S.L


Lugar:

España

Profesores De Economía, Finanzas, Contabilidad - Hnh552

Detalles de la oferta:Tipo de jornada- Por horasTipo de contrato- OtroAños de experiencia- 0Salario- 25€ HoraVacantes- 15Modo de trabajo- HíbridoDescripción ...


Desde Cornerjob - España

Publicado 17 days ago

Jefe De Ventas - Zaj805

.Somos una marca de café premium que se enorgullece de ofrecer experiencias de café excepcionales a nuestros clientes. Como empresa de café bien establecida ...


Desde Coffee King - España

Publicado 17 days ago

Inicio Inmediato Säljrepresentant I Malaga - O-524

Vi söker entusiastiska, resultatorienterade personer för att tillsätta tjänsten som säljagent. Om du är en person med exceptionell kommunikationsförmåga och ...


Desde Sjmk - Es - España

Publicado 17 days ago

Profesores De Economía, Finanzas, Contabilidad - Hnh552

Detalles de la oferta :Tipo de jornada- Por horasTipo de contrato- OtroAños de experiencia- 0Salario- 25€ HoraVacantes- 15Modo de trabajo- HíbridoDescripción...


Desde Cornerjob - España

Publicado 17 days ago

Built at: 2024-09-26T08:52:25.743Z