Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran - [Ssy830]

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran - [Ssy830]
Empresa:

Sumar


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Cerquem professional per a realitzar les funcions de Director/a Tècnic/a de la Residència per a gent gran.
La persona seleccionada s'ocuparà de l'atenció integral amb qualitat, confort i seguretat de tots/es els/les residents i les seves famílies, així com de la gestió integral del centre, planificació, direcció i supervisió dels serveis i activitats, gestió i coordinació del personal, coordinació i supervisió de les diferents àrees d'atenció, aprovisionament de materials, avaluació i millora del grau de qualitat i del grau de satisfacció dels residents i les seves famílies, entre d'altres.
S'ofereix: Jornada: 40h setmanals de dilluns a divendres, distribució flexible en funció de les necessitats del servei.
El lloc de treball requereix desplaçament a nivell autonòmic.
Contracte: Indefinit Salari: salari negociable.
Formació: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da en l'àmbit social: Treball Social, Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional o similar.
Es requereix formació específica en la gestió i direcció de centres assistencials i en el model d'atenció centrada en la persona.
Experiència: És imprescindible disposar d'experiència prèvia en coordinació tècnica i/o operacions de Centres Residencials de Gent Gran.
Perfil Competencial: Pensem en un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona.
Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d'equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d'anàlisi i de resolució de problemes.
Altres: Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.
Domini del Català i Castellà.
T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?
Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae, clica el botó de la part dreta de la pantalla "Inscriu-te manualment" .
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran - [Ssy830]
Empresa:

Sumar


Lugar:

España

Coordinador/A De Servicio (Lleida)

SAMU recoge los principios, valores y convicciones generales que fundamentan todas las acciones emprendidas por la entidad, en sus diferentes ámbitos de actu...


Desde Fundación Samu - España

Publicado a month ago

Zd-915 Controller De Hotel - (Cádiz)

Empresas: Hotel Fuerte Conil - ResortBuscamos a una persona para el puesto de Controller de Hotel para Conil de la Frontera, Cádiz. Trabajarás en Fuerte Grou...


Desde Hotel Fuerte Conil - Resort - España

Publicado a month ago

Professors/ Es En Reforç Educatiu -Lleida

Busquem professors/es per a realitzar reforç educatiu a infants d'Educació Infantil, Primària i/o ESO.Es valorarà: Creativitat i flexibilització per planific...


Desde Fabra Formació S.C.P. - España

Publicado a month ago

(Xf468) Jefe/A De Laboratorio Central Físico-Químico

.¡ÚNETE A NUESTRO EQUIPO! ¿Te gustaría formar parte de la compañía española líder de bebidas de nuestro país y crear momentos de unión y conexión para mejora...


Desde *Nombre Oculto* - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T11:25:46.452Z