Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Director De Postventa

RESPONSABILIDADESGestionar al equipo técnico de Post venta formado por 9 personas aproximadamente.Responsable de gestionar el departamento de incidencias y d...


Desde Arcusin - Lleida

Publicado a month ago

Controller De Gestión

Funciones¿Estás pensando en asumir un nuevo reto, con responsabilidad, dentro del área de administración y finanzas? ISPROX selecciona para destacada empresa...


Desde Isprox - Lleida

Publicado a month ago

Director De Postventa

RESPONSABILIDADES - Gestionar al equipo técnico de Post venta formado por 9 personas aproximadamente. - Responsable de gestionar el departamento de incidenci...


Desde Arcusin - Lleida

Publicado a month ago

Mw288 Responsable Sección Producción

Conocida empresa ubicada en la Ribera de Navarra desea incorporar una persona en su equipo que ocupará el puesto de RESPONSABLE SECCIÓN PRODUCCIÓN.Se respons...


Desde Cámara De Navarra - Lleida

Publicado a month ago

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran
Empresa:

Sumar Serveis Públics D'Acció Social De Catalunya Sl


Detalles de la oferta

Descripció de l'oferta Director/a Tècnic/a Residència Gent Gran a La Pobla de Segur (Lleida) Cerquem professional per a realitzar les funcions de Director/a Tècnic/a de la Residència per a gent gran.
Funcions i requisits de la vacant
La persona seleccionada s'ocuparà de l'atenció integral amb qualitat confort i seguretat de tots/es els/les residents i les seves famílies, s'ocuparà de la gestió integral del centre, planificació, direcció i supervisió dels serveis i activitats, de la gestió i coordinació del personal, coordinació i supervisió de les diferents àrees d'atenció, aprovisionament de materials, avaluació i millora del grau de qualitat i del grau de satisfacció dels residents i les seves famílies, entre d'altres.

Formació: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da en l'àmbit social: Treball Social, Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional o similar.

Es requereix formació específica en la gestió i direcció de centres assistencials i en el model d'atenció centrada en la persona.

Experiència: És imprescindible disposar d'experiència prèvia en coordinació tècnica i/o operacions de Centres Residencials de Gent Gran.

Perfil Competencial: pensem amb un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona. Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d'equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d'anàlisi i de resolució de problemes.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran
Empresa:

Sumar Serveis Públics D'Acció Social De Catalunya Sl


Built at: 2024-09-16T14:43:21.361Z