Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Jefe/Jefa De Almacén (Carretillero/Carretillera)

**Descripción**: Grupo CTC es el resultado de la integración de dos empresas líderes en el sector de la externalización, Grupo Stock Uno, especializada en ma...


Desde Grupo Ctc - Lleida

Publicado a month ago

Encargado /A De Logística

Empresa del sector alimentación busca un/a encargado/a de logística para trabajar en Tafalla y realizar las siguientes tareas: - Uso de carretilla. - Manejo...


Desde Eurofirms - Lleida

Publicado a month ago

Jefe/Jefa De Equipo (Carretillero/Carretillera)

**Descripción**: Grupo CTC es el resultado de la integración de dos empresas líderes en el sector de la externalización, Grupo Stock Uno, especializada en ma...


Desde Grupo Ctc - Lleida

Publicado a month ago

Gestor/A D'Operacions De Transport A La Plataforma De Gavà (Gavà)

Descripció del lloc T'apassiona la logística i tens experiència en el sector alimentari? Segueix llegint! Volem incorporar a una persona amb l'objectiu d' or...


Desde Bonàrea Agrupa - Lleida

Publicado 23 days ago

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran | E342

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran | E342
Empresa:

Sumar


Detalles de la oferta

Cerquem professional per a realitzar les funcions de Director/a Tècnic/a de la Residència per a gent gran. La persona seleccionada s'ocuparà de l'atenció integral amb qualitat confort i seguretat de tots/es els/les residents i les seves famílies, s'ocuparà de la gestió integral del centre, planificació, direcció i supervisió dels serveis i activitats, de la gestió i coordinació del personal, coordinació i supervisió de les diferents àrees d'atenció, aprovisionament de materials, avaluació i millora del grau de qualitat i del grau de satisfacció dels residents i les seves famílies, entre d'altres.
**S'ofereix**:
**Jornada**:

40h setmanals de dilluns a divendres distribució flexible en funció de les necessitats del servei. El lloc de treball requereix desplaçament a nívell autonòmic.
**Contracte**: Indefinit
**Salari**: salari negociable.
**Formació**: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da en l'àmbit social: Treball Social, Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional o similar.
Es requereix formació específica en la gestió i direcció de centres assistêncials i en el model d'atenció centrada en la persona.
**Experiència**: És imprescindible disposar d'experiència prèvia en coordinació tècnica i/o operacions de Centres Residencials de Gent Gran.
**Perfil Competencial**: pensem amb un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona. Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d'equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d'anàlisi i de resolució de problemes.
**Altres**:
- Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.

- Domini del Català i Castellà.
**T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?**
Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla **"Inscriu-te manualment"

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/111399201/director-tecnic-residencia-gent-gran-e342-la-pobla-segur/?utm_source=html

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Director/A Tècnic/A Residència Gent Gran | E342
Empresa:

Sumar


Built at: 2024-08-01T19:39:23.078Z