Director/A D'Infermeria - Hospital Barcelona

Director/A D'Infermeria - Hospital Barcelona
Empresa:

Endivo Consulting


Detalles de la oferta

Dóna un nou impuls a la teva carrera amb una oportunitat excepcional!

A Endivo Consulting , estem gestionant un procés de selecció per a una posició clau en un hospital privat de prestigi a Barcelona , que busca incorporar un/a Director/a d'Infermeria . Si tens passió per la gestió sanitària i un enfocament en l'excel·lència assistencial, aquesta oferta és per a tu.

Descripció del lloc de treball:
Com a Director/a d'Infermeria , seràs una figura essencial en la coordinació de l'àrea, responsable de la gestió d'equips i recursos, així com de garantir una atenció de qualitat als pacients. Les teves principals funcions seran:

Lideratge de l'equip d'infermeria : Seràs responsable de dirigir, coordinar i motivar l'equip, assegurant un entorn de treball cohesionat i orientat a la millora contínua.

Planificació estratègica : Dissenyaràs i implementaràs plans i protocols clínics, alineats amb els objectius de l'hospital, garantint el compliment dels estàndards de qualitat assistencial.

Gestió de recursos : Administraràs de manera eficient els recursos humans i materials de l'àrea, optimitzant el seu ús per oferir una atenció efectiva i d'alt nivell.

Formació del personal : Desenvoluparàs programes de formació i capacitació per al personal d'infermeria, assegurant-ne l'actualització constant en tècniques i coneixements.

Coordinació multidisciplinària : Facilitaràs la col·laboració entre els diferents departaments de l'hospital per oferir una atenció integral i centrada en el pacient.

Avaluació i millora de la qualitat assistencial : Implementaràs sistemes d'avaluació de qualitat, monitoritzant-ne els resultats i proposant millores en els processos d'atenció.

Atenció personalitzada : Actuaràs com a punt de contacte entre l'equip d'infermeria, els pacients i les seves famílies, assegurant una comunicació fluida i resolent possibles inquietuds.

Què oferim?

Paquet salarial competitiu , amb salari fix + variable i interessants beneficis socials.

Formació contínua i desenvolupament professional : Tindràs la possibilitat de créixer professionalment i accedir a un pla de carrera dins l'organització.

Horari flexible que facilita la conciliació entre vida professional i personal.

Un entorn laboral col·laboratiu i amb un excel·lent clima de treball, on el treball en equip i el suport mutu són fonamentals.

Requisits per a la posició:

Experiència mínima d' 1 any en una posició de Direcció d'Infermeria o 3 anys com a Supervisora d'Infermeria.

Es valorarà tenir un Màster en Gestió i Direcció de Serveis de Salut o Màster en Qualitat Assistencial .

Cerquem una persona amb gran capacitat de lideratge, organització , i que tingui una actitud proactiva i resolutiva .

Si vols formar part d'una institució de referència en el sector sanitari, on podràs liderar, innovar i millorar contínuament l'atenció al pacient, aquesta és l'oportunitat que estaves esperant!

No perdis l'oportunitat i inscriu-te ara!

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Director/A D'Infermeria - Hospital Barcelona
Empresa:

Endivo Consulting


Director/A Técnico Farmacéutico | Vo774

Proceso de selección continuo.Funciones¿Tienes experiencia en fabricación, control o garantía de calidad en laboratorio farmacéutico fabricante autorizado?De...


Desde Grupo Crit - Barcelona

Publicado 19 days ago

Director, Field Medical Content

Primary Location: Barcelona, SpainAlternate Location: London, United KingdomWorking model: Both locations have a hybrid working model (12 days per month in t...


Desde Novartis Farmacéutica - Barcelona

Publicado 19 days ago

Medical Science Liaison (Renal Transplant), Fsp

Work ScheduleStandard (Mon-Fri)Environmental ConditionsOfficeJob DescriptionPURPOSE OF THE FUNCTIONThe Medical Science Liaison (MSL) is a field-based expert ...


Desde Thermo Fisher Scientific - Barcelona

Publicado 19 days ago

Veterinaria/O Generalista Domingos En Hospital Veterinario Balmes, Barcelona -

VETERINARIA/O GENERALISTA DOMINGOS EN HOSPITAL VETERINARIO BALMES, BARCELONASe convoca una plaza para veterinarios. ¿Te apasiona el cuidado de los animales? ...


Desde Vetpartners España - Barcelona

Publicado 19 days ago

Built at: 2024-10-07T00:28:09.613Z