Director/A De Rrhh

Director/A De Rrhh
Empresa:

Organigrama Selecció


Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Descripció de l'oferta Director/a de RRHH a Província GironaGrup empresarial sector industrial de més de 400 treballadors necessita incorporar un/a Director/a de Recursos Humans amb experiència contrastada en la gestió de personal. Projecte professional molt interessant. El lloc està dins l'equip directiu.
Funcions i requisits de la vacantEs tracta d'una plaça recentment creada, atesa la necessitat de reorganitzar la política de RRHH de l'empresa degut al creixement experimentat aquests últims anys. El lloc serà el màxim responsable, sota les directrius de la Direcció General, d'establir les línies de funcionament i l'estratègia de la política de RRHH.
La feina es centrarà bàsicament en:
Administració de Personal:Supervisar l'àrea laboral que gestiona la nòmina i l'administració de Personal.Planificar juntament amb els caps d'àrea les plantilles, calendaris, vacances, etc.Gestionar la contractació i la incorporació.Gestió de Persones:Seguiment i aplicació de les polítiques de RRHH: reclutament, selecció, formació, desenvolupament, promoció, comunicació, etc.Aplicació de la política retributiva i increments salarials.Definició d'estructures i organigrames.Elaboració del Pla anual de Formació.Avaluació del Desenvolupament.Pla estratègic:Col·laborar en la definició i concreció del pla a 3 anys.Aportar a la política de RRHH al Comité de Direcció.Condicions que ofereix l'empresaPerspectiva de la feina.
Previsió d'incorporació.
Altres dades a destacarEs garanteix total confidencialitat per a les persones ocupades. Actualitza sisplau el teu cv o adjunta un cv que estigui al dia. Contesta les preguntes adjuntes. Gràcies.
Requisits mínims- Grau amb titulació Administració i Direcció d'Empreses.
- Grau amb titulació Dret.
- Grau amb titulació Psicologia.
- Llicenciat amb titulació Psicologia.
- Llicenciat amb titulació Dret.
Imprescindible en tasques similars dirigint un departament de Recursos Humans. Cal aportar experiència preferentment en tècniques de reclutament i selecció, contractació, formació, desenvolupament, promoció, retribucions, etc.
Altres requerimentsBon domini d'eines informàtiques. El perfil correspon al d'una persona amb molta capacitat per a implicar-se en un projecte molt atractiu, que s'haurà d'involucrar i alhora haurà d'influir i inspirar a les persones. Ha de tenir capacitats per idear i desenvolupar iniciatives de l'àrea. Ha de tenir capacitat per desenvolupar i oferir programes de formació efectius i adequats. Capacitat de treballar en equip.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Director/A De Rrhh
Empresa:

Organigrama Selecció


Tècnic/A Servei Tècnic Punt De Trobada Figueres | Uas872

Seleccionem professional per al Servei Tècnic Punt de Trobada de Figueres.El servei està destinat a atendre i prevenir la problemàtica que sorgeix en process...


Desde Sumar - Burgos

Publicado 12 days ago

J-286 | Administrativa Rrhh

Descripción y responsabilidades :En la vacante se deben hacer gestiones como: controlar e informatizar incidencias y modificaciones de los supervisores, gest...


Desde Cornerjob - Burgos

Publicado 12 days ago

Tècnic/A Servei Tècnic Punt De Trobada Girona |

Seleccionem professional per al Servei Tècnic Punt de Trobada de Girona.El servei està destinat a atendre i prevenir la problemàtica que sorgeix en processos...


Desde Sumar - Burgos

Publicado 12 days ago

Dr-237 Hr Generalista

Te apasionan el mundo de los RRHH? Te apetece incorporarte a una hotel en momento de expansión y crecer en el área de Gestión de Talento como responsable del...


Desde Talent Match - Burgos

Publicado 11 days ago

Built at: 2024-09-22T04:34:11.886Z