Director/A De Qualitat (Sector Alimentació)

Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Descripció de l'oferta Director/a de Qualitat (sector alimentació) a Comarca La SelvaEmpresa Industrial de la zona Palafolls/Malgrat/Blanes del sector alimentari necessita un/a Director de Qualitat Alimentària, en dependència del Director de Qualitat Corporatiu. Possible un Tècnic Avançat que vulgui fer una promoció.
Funcions i requisits de la vacant Sota les directrius del Director de Qualitat Corporatiu:
RESPONSABILITATS GENERALS
Les responsabilitats generals del Responsable de Qualitat són gestionar, implementar i mantenir al dia el sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa. El Responsable de Qualitat és també l'interlocutor en matèria de qualitat i seguretat alimentària, amb els clients i proveïdors.
RESPONSABILITATS ESPECÍFIQUES Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.Gestió, manteniment i implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.Implantació i seguiment del APPCC, normatives i instruccions de treball i bones pràctiques.Gestionar i solucionar les no conformitats, tant internes com de proveïdors i clients.Preparació, gestió i control de les auditories internes i de les auditories de clients, administracions i organismes certificadors.Preparació i supervisió de les fitxes tècniques dels productes a comercialitzar.Avaluació i homologació de proveïdors.Gestió directa dels tècnics de planta.Gestió directa de l'equip de neteja de planta.Formació i suport a la resta de Departaments de l'empresa en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.Supervisar, registrar i analitzar els resultats dels controls analítics.Condicions que ofereix l'empresa
8 a 17h amb la pausa per dinar.
Perspectiva de la feina Altres dades a destacar
Interessats/ades adjunteu un cv que estigui al dia i respon les preguntes formulades. Gràcies
Mínims requisits: - Grau amb titulació Enginyeria Agrícola
- Grau amb titulació Veterinària
- Grau amb titulació Biologia
- Grau amb titulació Ciència i Tecnologia dels aliments
- Grau amb titulació Biotecnologia
Experiència com a tècnic de qualitat o responsable.
Titulació en algun dels següents graus: Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Enginyeria Agrícola, Veterinària, o similar, que tingui com a sortida professional la Gestió de la qualitat i seguretat alimentària.
Nivell d'experiència Altres requeriments
Valorable:
- Coneixement i experiència en els processos industrials de fabricació de productes alimentaris (mínim dos anys).
- Coneixement de sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària (APPCC, IFS, BRC) i certificacions de qualitat (MSC, ASC, Global GAP).
- Capacitat de millora i aprenentatge constants.
Residència preferent Selva/Maresme.

#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobleads

Requisitos

Técnico/A Laboral - (Barcelona)

Empresas: Htop Hotels En las oficinas centrales de HTop Hotels, una cadena líder en el sector hotelero, buscamos incorporar un/a Técnico/a de Nóminas con exp...


Htop Hotels - Girona

Publicado 17 days ago

Total Rewards, Senior Specialist

.At Mango we inspire and we unite through our passion for style and culture. We are present in more than 115 countries and our online presence extends to mor...


Mango - Girona

Publicado 16 days ago

Responsable De Recursos Humans - Hostalric

Coneixes algú a qui li pugui interessar? Descripció de l'oferta Responsable de Recursos Humans - Hostalric a Hostalric (Girona) Empresa amb aproximadament 10...


Grup Organigrama - Girona

Publicado 16 days ago

Controlador/A D'Accés

Coneixes algú a qui li pugui interessar? Descripció de l'oferta Controlador/a d'Accés a Olot (Girona) Feina caps de setmana Combinable amb altres feines Func...


Iman Corporación - Girona

Publicado 16 days ago

Built at: 2024-11-13T11:31:14.592Z