Dinamitzador/A Espai Jove Sabadell Tardes I Dimarts | [Qfa-718]

Dinamitzador/A Espai Jove Sabadell Tardes I Dimarts | [Qfa-718]
Empresa:

Fundació Pere Tarrés


Detalles de la oferta

Vols tenir una experiència laboral d'intervenció directa amb joves i decidir si és el col·lectiu al que vols dedicar-te?
T'agradaria treballar per projectes i dintre dels instituts?
Estàs interessat/da en tractar temes com gènere, diversitat, autoestima i autocontrol?
Doncs continua llegint!
Si vols dedicar-te al tercer sector treballant en una Fundació on podràs respondre les necessitats i demandes dels joves des del punt de vista de l'educació, la formació, el treball, el temps lliure i la salut, inscriu-te!
Beneficis que podràs gaudir: Podràs posar en pràctica la teva creativitat i coneixements desenvolupats al llarg de la teva trajectòria.
Tant amb l'equip com amb la coordinació establiràs una relació propera i de confiança.
Estaràs en contacte amb instituts i seràs la persona que dinamitzi els espais.
Gestionaràs i coordinaràs els diferents tallers i propostes que es donin a terme dintre de l'espai.
Formaràs part de tots els projectes i seràs una de les persones que desenvoluparà la programació de l'espai jove.
El que et farà triomfar en aquesta posició: Ser creatiu/va i proactiu/va per desenvolupar la programació i fer propostes de diferents activitats i tallers, tenir iniciativa, ser responsable i compromès/a amb els/les joves per les quals realitzem la nostra tasca i també que t'agradi treballar en equip.
Oferim: Una jornada laboral de 30h setmanals en l'horari de dilluns a divendres: dilluns i dimecres 15h a 20:30h, dimarts 10:30h a 14:30h + 15:30h a 20:30h; dijous i divendres de 15:30h a 20:30h.
Contracte indefinit.
Formar part d'una entitat referent en el tercer sector.
Incorporació immediata.
A l'estiu es canvia l'horari: del 25 de juny al 31 de juliol es fa casal d'estiu i l'horari és de 9h a 15h, encara que un o dos dies a la setmana s'allarga l'horari fins les 18h aproximadament ja que es realitzen sortides.
En resum!
Si vols treballar amb joves i formar part del seu desenvolupament personal, social i educatiu, creant projectes a partir de les seves necessitats, ÉS LA TEVA OPORTUNITAT!
Requisits: Et sentiràs més còmoda si ja has treballat amb joves en situacions de vulnerabilitat i la teva formació està enfocada en l'àmbit social (Espai Jove, Casal de Joves, Medi Obert Joves...).
Titulació de l'àmbit social o educació.
Bon nivell de català i castellà.
Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.
El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo: https://www.kitempleo.es/empleo/116783264/dinamitzador-espai-jove-sabadell-tardes-dimarts-qfa-718-sabadell/?utm_source=html #J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Dinamitzador/A Espai Jove Sabadell Tardes I Dimarts | [Qfa-718]
Empresa:

Fundació Pere Tarrés


Barbero /A

Necesitamos Barbero/a con experiencia, en Barcelona, buen ambiente laboral, sueldo más comisiones, buen horario, estabilidad laboral. Pedimos mínimo 3 años d...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 11 days ago

Especialista En Maquillaje Permanente

Operando en Barcelona desde 2015. A medida que la empresa crece, buscamos ampliar nuestra fuerza laboral para satisfacer las necesidades de nuestros centros....


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 11 days ago

(Closed) Creative Director, Eu

Are you a natural storyteller and leader? Do you have experience as a creative director? If classical music is your passion you are welcome to join us! Your...


Desde Molina Visuals - Barcelona

Publicado 11 days ago

Graphic Designer

Are you skilled at branding, typography and printed materials? Do you thrive when you create exquisite imagenary? Is classical music your passion? Come and j...


Desde Molina Visuals - Barcelona

Publicado 11 days ago

Built at: 2024-09-20T19:27:50.806Z