Dependent/A Floristeria I Complements - Viver De Plantes (Ba661)

Dependent/A Floristeria I Complements - Viver De Plantes (Ba661)
Empresa:

Grup Organigrama


Detalles de la oferta

Descripció de l'oferta: Dependent/a floristeria i complements - viver de plantes a Sarrià de Ter (Girona)
Centre viverista de Sarrià de Ter busca un/a persona per la seva secció de flors, plantes i atenció al client. Feina estable per tot l'any.
Funcions i requisits de la vacantBusquem una persona per treballar en un viver de plantes, flors, i articles de jardineria. La seva feina serà variada: despatxar, reposar gènere, manteniment de l'ordre i la neteja, regar, etc.
Cal tenir disponibilitat per treballar part dels caps de setmana, inclòs el diumenge al matí. A la primavera i estiu, es treballen aproximadament 3 caps de setmana seguits i 1 el tercer no. A la tardor i a l'hivern es fa a l'inrevés, 1 es treballa i 3 no.
A la primavera-estiu es fa 1 dia de festa entre setmana i a la tardor-hivern 2 dies de festa. Ho explicarà tot amb més detall l'empresa. Com que a la primavera (març, abril i maig) es treballa més, a la tardor, estiu i hivern es treballa menys i es fan les vacances.
Hi ha un còmput d'hores anuals segons contracte de treball que s'han de fer. Quan es treballa més, s'anoten més hores i es compensen en temporada baixa. També cal destacar que les hores de caps de setmana computen x 1'5, o sigui, treballes 1 hora però és com si n'haguéssis fet 1h:30min. No es poden fer vacances els mesos de març, abril i maig.
Edat: Totalment indiferent.
Cal parlar català i castellà perfectament perquè la majoria de clients del centre parlen un o altre idioma.
Horari del centre: Dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20, i els diumenges està obert de 10 a 14. Cal tenir disponibilitat per treballar en caps de setmana, tot i que no es treballen tots. Quan et toca cap de setmana fas tot el dissabte i diumenge al matí. En total es treballen 22 caps de setmana a l'any. Diumenge tarda no es treballa mai.
Condicions que ofereix l'empresa: Jornada: Jornada completaTipus de contracte: IndefinitSalari: € 1.250 nets x 12 paguesRequisits valorablesEstudis: Certificats Professionals amb titulació Art floral i gestió de les activitats de floristeria (AGAJ0208)Certificats Professionals amb titulació Activitats de floristeria (AGAJ0110)Certificats Professionals amb titulació Activitats auxiliars en floristeria (AGAJ0108)Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Jardineria i floristeriaExperiència laboral: No cal tenir experiència en el sector, però ha d'agradar la natura: remenar terra, regar i mullar-te, anar amb botes, portar guants, tocar plantes, netejar fulles, remenar adobs, no espantar-se per les abelles, ni avespes, no agobiar-se per les mosques, mosquits, escarbats, i sobretot, que agradi el tracte amb els clients.
Nivell d'experiència: Tècnic / Especialista
Anys d'experiència: 2 anys
Idiomes: Català: C1 - Funcional (Imprescindible)Castellà: C1 - Funcional (Imprescindible)
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Dependent/A Floristeria I Complements - Viver De Plantes (Ba661)
Empresa:

Grup Organigrama


Administrativo/A De Compras Compras, Supply Chain, Logística · Varias Ubicaciones

Nuestro cliente, una empresa familiar especializada en la fabricación de cremas, coberturas y decoraciones de chocolate, con sede en el Vallés Occidental, y ...


Desde Food Talent - Burgos

Publicado 19 days ago

Comprador/A Material Indirecto (Temporal) (M/F/D)

**Job ID**: - 371342**Company**: - Siemens S.A.**Organization**: - Supply Chain Management**Job Family**: - SCM-Procurement / Supply Chain Logistics**Exp...


Desde Siemens Mobility - Burgos

Publicado 19 days ago

Responsable De Compras - Sector Industrial

Nuestro cliente es una empresa del sector calzado, ubicada en Arnedo, referente en el mercado nacional e internacional por sus productos de calidad y alta ga...


Desde Personas Y Estrategia - Burgos

Publicado 18 days ago

Senior Procurement Engineer

En Sener deseamos incorporar en nuestro equipo a una persona para ocupar el puesto de Procurement Engineer en nuestro centro de trabajo de Tres Cantos. Somo...


Desde Sener En Aeroespacial - Burgos

Publicado 17 days ago

Built at: 2024-10-21T10:48:13.360Z