D-87 | Executive Chef Premium Dining-R&D

Detalles de la oferta

Minimum Qualifications: Bachelor of Professional Studies degree in Culinary Arts Management, Baking and Pastry Arts Management, or Culinary Science.Minimum seven years related experience.Excellent use of various cooking methods, ingredients, equipment, tools, and processes.Must have a positive attitude and a willingness to learn.Responsibilities: Staffing and training for all kitchen operations.Streamlining and systemizing operations within existing as well as new ventures.Formulating new ideas and evaluating opportunities.Develop, maintain, and effect necessary systems, manuals, formats, procedures, spreadsheets, etc. in all aspects of kitchen operations.Salary: Kd 1200-1500

#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobleads

Requisitos

Arquitecto Senior Adobe Experience Manager

Anunciado 27 de noviembre (Publicada de nuevo)En eXperience IT Solutions, líder en servicios tecnológicos, estamos buscando un Arquitecto Senior en Adobe Exp...


Experience It Solutions - Sevilla

Publicado 14 days ago

Camarer@S Para Cafetería 20H/S En Montequinto

Descripción: 1. Orden, aprovisionamiento y limpieza de la Cafetería. 2. Atención al Cliente en sus diferentes necesidades. 3. Labores transversales y polival...


Somos Grupo Mas - Sevilla

Publicado 14 days ago

Preparador Pintor Para París, Francia

Si quieres mejorar tus condiciones, tienes una experiencia de más de 5 años como pintor y posees permiso para trabajar en la Unión Europea, ¡queremos conocer...


Olacar - Sevilla

Publicado 14 days ago

Cocinero/A Colectividades - Pino Montano 30H/S

Compass Group España es parte de Compass Group PLC, líder mundial en Restauración y Support Services. Desde hace más de 50 años ofrecemos nuestros servicios ...


Eurest - Sevilla

Publicado 14 days ago

Built at: 2024-12-28T08:15:03.961Z