Curs 24-25 - Professor/A De L'Àmbit Tecnològic. Eso ( Matemàtiques, Tecnologia I Digitalització[...]

Curs 24-25 - Professor/A De L'Àmbit Tecnològic. Eso ( Matemàtiques, Tecnologia I Digitalització[...]
Empresa:

Jesuïtes Educació


Detalles de la oferta

Curs 24-25 - PROFESSOR/A DE L'ÀMBIT TECNOLÒGIC. ESO ( Matemàtiques, tecnologia i digitalització. Jornada 20h setmanals)Solicitar empleo de Curs 24-25 - PROFESSOR/A DE L'ÀMBIT TECNOLÒGIC. ESO ( Matemàtiques, tecnologia i digitalització. Jornada 20h setmanals) en Jesuïtes Educació.
Descripció de l'oferta
Busquem educadors/es amb vocació i compromís per l'educació, que tinguin un projecte vital propi amb un fort component humanístic i de compromís social.
Mestres o professors amb inquietud per la innovació pedagògica, disposats a treballar en equip, de forma col·laborativa, flexible i motivats per l'aprenentatge continu.
Persones referents, capaces de transmetre valors cristians, que vulguin acompanyar a l'alumnat i ajudar-los a créixer en totes les seves dimensions intel·lectual, emocional i espiritual.
T'incorporaràs a L'etapa De Secundària De L'escola Per Cobrir Una Baixa, T'integraràs a L'equip Docent i Treballant Cooperativament Et Responsabilitzaràs De:
Guiar l'alumne a través dels programes i projectes, mitjançant un aprenentatge competencial, experiencial i basat en la innovació.Acompanyar l'alumnat en la construcció d'una escala de valors forta que els permeti prendre les primeres decisions a nivell acadèmic i dotar-los d'una sòlida base competencial.Avaluar els processos d'aprenentatge dels alumnes de manera continuada i amb la seva pròpia participació activa, de manera que pugui regular el seu procés d'aprenentatge.Assegurar una formació humana que permeti donar resposta a les diferents realitats de la societat i als reptes del món global.Assegurar-se una formació pedagògica permanent, innovadora i de qualitat.Requisits:
Llicenciatura o Grau de l'àmbit tecnològic.Titulació de CAP ( Certificat d'Aptitud Pedagògica) o Màster en ensenyament de Professorat.Alt domini de l'anglès parlat i escrit.Nivell C de Català o equivalent.Disposar del certificat negatiu d'antecedents de naturalesa sexual.Conèixer i voler educar en la missió i valors de Jesuïtes Educació i de la Companyia de Jesús.Habituat a l'ús de les eines TIC i recursos digitals aplicats a l'aula.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Curs 24-25 - Professor/A De L'Àmbit Tecnològic. Eso ( Matemàtiques, Tecnologia I Digitalització[...]
Empresa:

Jesuïtes Educació


Sap Enterprise Architect

Location: Barcelona, Spain Based in Barcelona, Spain; or London and Basildon, UK: hybrid working (3 days office/2 days home per week) Salary: Competitive + B...


Desde Ortolan - Barcelona

Publicado 13 days ago

Experto/A Sap S/4 Hana (Fi-Co)

Ésta es una excelente oportunidad para un experto en Consultoría SAP que quiera dar un salto en su carrera profesional y formar parte de una multinacional pr...


Desde Viseo - Spain - Barcelona

Publicado 13 days ago

Junior Help Desk (Sporte N1)

Esta es una excelente oportunidad para un perfil junior que quiera desarrollarse dentro de una consultora tecnológica con más de 20 años de experiencia, impl...


Desde Viseo - Spain - Barcelona

Publicado 13 days ago

Python Full Stack Engineer (Hybrid)

Company Overview Founded in 1993, Baxter Planning has 30+ years of industry expertise setting the standard for SaaS in the service supply chain planning spac...


Desde Baxter Planning - Barcelona

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-23T07:21:36.032Z