Per aquest curs escolar 2024-2025, estem cercant cuiners/es i ajudants de cuina per treballar realitzant suplències dels menjadors escolars per Sant Cugat. Funcions Cuiner/a: Elaboració dels menús escolars segons les pautes nutritives i les preferències del centre educatiu. Assegurar la correcta execució dels processos de cocció i preparació dels àpats. Supervisió de l'equip i assignació de tasques. Implementació del Pla APPCC (Anàlisi de Perills i Punt de Control Crític) i altres protocols de seguretat alimentària. Realització de controls i registres per garantir la qualitat i la seguretat dels aliments. Participació en la planificació de comandes d'aliments i en la coordinació logística. Funcions Ajudant de cuina: Preparació i tallatge d'aliments segons les indicacions del cuiner/a. Assistència durant la cocció i la preparació dels àpats. Manteniment de l'ordre i la neteja dels estrils i equips de cuina. Col·laboració en la gestió de l'estoc i el magatzematge dels productes. Assistència en la documentació i el registre del controls d'APPCC i altres procediments. Requisits: Valorable: grau mitjà en serveis de restauració, cicles Formatius de la Família Professional Hoteleria i turisme o similars. Bon nivell de català i castellà. Certificat negatiu d'antecedents d'abusos sexuals. Experiència mínima d'un any en un lloc similar i en cuina de col·lectivitats. Competències: Orientació a la qualitat i el servei. Preocupació per l'ordre i la qualitat. Flexibilitat i gestió al canvi. Treball en equip. Iniciativa. S'ofereix: Formar part de la borsa de suplències i vacants de cuiners/res i ajudants de cuina. Sou per hora (substitucions) conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural: Cuiner/a: 9,29 € bruts/hora. Ajudant de cuina: 8,61 € bruts/hora. Jornada de dilluns a divendres (generalment de 8h a 15h, tot i que l'horari pot variar en funció de l'escola). Ambient laboral còmode i professional. Treballa amb nosaltres i ajuda'ns a fer possible un món millor a través de l'educació en el lleure participant dia a dia en les tasques de l'entitat. Cuidem a les persones treballadores de l'entitat, que són la nostra força! Afavorim el desenvolupament personal i professional, així com la conciliació familiar i laboral. Vetllem pel benestar, la inclusió i la igualtat d'oportunitats també en l'àmbit laboral. Però el més important és que la nostra missió és una gran motivació per tirar endavant amb els projectes: treballem per a la convivència i la sostenibilitat, per a un món millor a través de l'educació. Tipo de puesto: Jornada completa Sueldo: 1.323,00€-1.400,00€ al mes Horario: De lunes a viernes Requisito de idioma flexible: Español no requerido. Experiencia: Experiencia en cocina: 1 año (Deseable). Hostelería: 1 año (Deseable). Licencia/Certificación: Certificado de manipulador de alimentos (Deseable). Ubicación del trabajo: Empleo presencial. #J-18808-Ljbffr