Empresas: Fundesplai Si tens experiència en el món de la cuina per a col·lectivitats, t'agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tu! Des de la Fundació Catalana de l'Esplai, cerquem cuiners/es i ajudants de cuina per treballar REALITZANT SUBSTITUCIONS PUNTUALS a l'Alt Penedès. La modalitat es EXCLUSIVAMENT DE SUPLÈNCIES PUNTUALS, necessitem persones disposades i amb disponibilitat per diferents territoris, per formar part de la nostre borsa de personal de cuines! Funcions: - Assegurar la correcta execució del servei de cuina. - Vetllant per aplicar i assolir la màxima qualitat possible al procés d'elaboració d'àpats. - Realització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC. - Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments. - Elaboració de la proposta de comanda d'aliments i altres productes, en col·laboració amb el Coordinador de Zona de Cuina. - Neteja i desinfecció de les instal·lacions i equips de cuina. - Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l'avaluació de riscos laborals. - Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitat per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest. Oferim: - Formar part de la borsa de suplències i vacants de cuiners/res i ajudants de cuina. - Sou per hora (substitucions) conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural: * Cuiner/a: 9,29 € bruts/hora *Ajudant de cuina: 8,61€ bruts/hora - Jornada de dilluns a divendres (generalment de 8h a 15h, tot i que l'horari pot variar en funció de l'escola) - Ambient laboral còmode i professional. Requisitos : - Valorable: grau mitjà en serveis de restauració, cicles Formatius de la Família Professional Hoteleria i turisme o similars. - Bon nivell de català i castellà - Certificat negatiu d'antecedents d'abusos sexuals - Experiència mínima d'un any en un lloc similar i en cuina de col·lectivitats * Competències: - Orientació a la qualitat i el servei - Preocupació per l'ordre i la qualitat - Flexibilitat i gestió al canvi - Treball en equip - Iniciativa