Per a una nova obertura d'un nou restaurant a Banyoles, proposarem una cuina saludable i atractiva visualment, cuidant tots els detalls. La proposta culinària serà global, no serà ni una cuina 100% vegana, ni 100% vegetariana, ni 100% eco/bio. El local és dins una antiga casa familiar que s'ha reformat per poder-hi tenir un restaurant. Té una sala interior i un pati gran i acollidor. En aquest pati hi tindrem uns horts urbans amb aromàtiques i germinats perquè el cuiner ho pugui utilitzar a la cuina. La decoració serà cuidada, acollidora i càlida, l'objectiu és que el client tingui la millor experiència possible i que se senti com a casa. El projecte té un vessant conceptual, ja que compta també amb un Bed & Breakfast.
Disposem també d'un hort que es troba a 600 metres del restaurant. Molt bon ambient de treball, positiu, respectuós i tranquil, comptant sempre amb la motivació, l'ajuda i el suport de gerència. Es tracta d'un projecte nou, però de llarg recorregut, ideal per a una persona que busca i necessita estabilitat laboral i econòmica. L'entorn de la zona és privilegiat gràcies a l'estany de Banyoles situat a 5 minuts caminant del restaurant.
Amb el recolzament del gerent, el cap de cuina haurà de crear la carta, els escandalls, les fitxes tècniques i dur a terme totes les tasques necessàries per oferir uns plats atractius i originals per a la millor experiència del client. La persona seleccionada haurà d'executar tasques d'organització de cuina, elaboració de plats segons indicacions i suggerències. També serà la persona responsable de l'emmagatzematge i control d'inventari i productes del local.
Requisits mínims:Experiència de 2 anys en la gestió d'una cuina.Programació de carta i menús, elaboració de plats.Títol d'especialització professional.Títol FP de grau superior - hostaleria i turisme.Contracte laboral indiferent.Jornada indiferent.
#J-18808-Ljbffr