Per a nova obertura d'un nou restaurant a Banyoles, proposarem una cuina saludable i atractiva visualment, cuidant tots els detalls.
La proposta culinària serà global, no serà ni una cuina 100% vegana, ni 100% vegetariana, ni 100% eco/bio.
El local és dins una antiga casa familiar que s'ha reformat per poder-hi tenir un restaurant.
Té una sala interior i un patí gran i acollidor.
En aquest pati hi tindrem uns horts urbans amb aromàtiques i germinats perquè el cuiner ho pugui utilitzar a la cuina.
La decoració serà cuidada, acollidora i càlida, l'objectiu és que el client tingui la millor experiència possible i que se senti com a casa.
El projecte té un vessant conceptual, ja que, compta també amb un Bed & Breakfast, i disposem també d'un hort que es troba a 600 metres del restaurant.
Molt bon ambient de treball, positiu, respectuós i tranquil, comptant sempre amb la motivació, l'ajuda i el suport de gerència.
Es tracta d'un projecte nou, però de llarg recorregut, ideal per una persona que busca i necessita estabilitat laboral i econòmica.
L'entorn de la zona es privilegiat gràcies a l'estany de Banyoles situat a 5min.
caminant del restaurant.
Amb el recolzament del gerent, el cap de cuina haurà de crear la carta, els escandalls, les fitxes tècniques i dur a terme totes les tasques necessàries per oferir uns plats atractius i originals per la millor experiència client.
La persona seleccionada haurà d'executar tasques d'organització de cuina, elaboració de plats segons indicacions i suggerències.
també serà la persona responsable de l'emmagatzematge i control inventari i productes del local.
- Experiència 2 anys.
es demana experiència prèvia en la gestió d'una cuina, programació de carta i menús, elaboració de plats
- TÍTOL D'ESPECIALITZACIÓ PROFESSIONAL
- títol fp de grau superior - hostaleria i turisme
- Contracte laboral indiferent
- Jornada indiferent