Empresa dedicada a la restauració per col·lectivitats precisa incorporar un/a cuiner/a per incorporar a l'equip de treball a Sils.
Condicions laborals: Contracte: temporal 4 mesosHorari: 40 h / setmana en horari de 8:30 a 20:30h.
Dies a torns: setmana llarga (dilluns, dimecres, dissabte i diumenge) // setmana curta (dimecres a diumenge)Salari: 1784'26€ bruts / mes.Tasques i responsabilitats: Preparació del menú bàsic proporcionat per l'empresa, conforme a les fitxes tècniques proporcionadesPreparació de les dietes específiquesCol·laborar en la preparació de les comandes de compres i en la conservació de la matèria primera així com els estris de cuinaRecepció de les matèries primeres, garantint i controlant que es compleixin els requisits de qualitat establertsRealitzar els controls de qualitat marcats per les APPCC, realitzant els registres corresponents en relació a les normes de seguretat i higiene alimentàriesRealització correcta de l'emmagatzematge de les matèries primeres, assegurant-se que els productes refrigerats es trobin en bon estat en el moment de la recepcióClassificació dels productes frescos i congelats segons vencimentVerificació i registre de les temperatures de les neveres i càmbres refrigeradesRealització de controls d'estoc i inventaris corresponentsFormació i experiència: Es requereix CFGM, CFGS o CP en hostaleria (IMPRESCINDIBLE)Es valorarà experiència prèvia en cuina per col·lectivitats, preferentment en residències (IMPRESCINDIBLE)Valorable formació en manipulació d'aliments i/o higiene alimentàriaAltres requisits: Valorable certificat de discapacitatCatalà i castellàCarnet B i vehicle propi per arribar al lloc de treball (IMPRESCINDIBLE)Competències valorables: IniciativaTreball en equipResponsabilitatOrganitzacióPreocupació per l'ordre i la qualitatPer continuar amb el procés de selecció és imprescindible respondre correctament a les preguntes annexes.
#J-18808-Ljbffr