Des de 7 i TRIA, empresa educativa que gestiona diferents projectes arreu del territori, especialitzats en l'àmbit del menjador escolar, estem buscant CUINER/A per realitzar suplències fixes a les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat i Vallès.
Si tens experiència en el món de la cuina per a col-lectivitats, t'agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tu!
Tasques i funcions:Gestió i coordinació de l'equip de treball de cuina.Responsable de l'elaboració dels menús diaris segons especificacions i recepta.Realització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC.Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments.Supervisió de les tasques realitzades pels membres del seu equip de treball.Suport al coordinador de zona de cuina en la confecció de les comandes d'aliments i altres productes.Neteja i desinfecció de les instal-lacions i equips de la cuina.Neteja dels estris utilitzats en la preparació i servei dels menús.Registre i comunicació al Coordinador/a de Zona de Cuina de qualsevol incidència o noconformitat detectada.Comprovar que a la cuina es compleix amb la normativa de seguretat i prevenció de riscos laborals.Complir amb les bones pràctiques mediambientals (cuines) i de seguretat i salut laboral (SSL).Garantir la seguretat i la salut dels treballadors al seu càrrec i integrar l'activitat preventiva en l'empresa.Informar immediatament al Coordinador/a de Zona de Cuina sobre qualsevol situació que, al seu judici, pugui comportar un risc raonable per a la SSL dels treballadors.Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l'avaluació de riscos laborals.Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitats per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest.Proposar suggeriments de millora que incrementin l'eficàcia dels processos i satisfacció del client.Fer un bon ús de les matèries primeres i vetllar perquè no hi hagi sobrants. En cas que n'hi hagin, s'assegurarà de que aquestes no surtin de l'escola, a excepció d'aquells centres que segueixen el projecte de malbaratament.Habilitats:Idees claresAmb recursosEntusiastaOptimistaGenerósCuinar amb amorAutonomiaDots de manipulacióAlegreDots d'observacióRigorósRequisits:Experiència mínima de tres anys desenvolupant tasques similars.Coneixements i/o formació en l'àmbit de cuina per a col-lectivitats.Ampli coneixement d'ofimàtica.Es valorarà experiència professional en l'àmbit de lleure.Disponibilitat:Incorporació immediata.Sou segons Conveni del Lleure.Tipo de puesto: Jornada completa.Horario: De lunes a viernes, Turno de mañana.Experiència:Experiència en cocina: 1 año (Deseable).Hostelería: 1 año (Deseable).Licencia/Certificación:Certificado de manipulador de alimentos (Deseable).Ubicación del trabajo:Empleo presencial.
#J-18808-Ljbffr