Cuiner/A Salou - (Tarragona)

Cuiner/A Salou - (Tarragona)
Empresa:

Med Playa


Detalles de la oferta

Empresas: Med Playa T'apassiona el turisme, l'atenció al client i cerques estabilitat laboral? Aleshores aquesta oferta és per a tu! Uneix-te a l'equip de Medplaya com a CUINER/A! QUI SOM? MedPlaya és una cadena hotelera amb més de 50 anys d'experiència en el sector turístic, reconeguda per la seva especialització en allotjaments vacacionals. La seva activitat principal es centra en la gestió de 18 complexos hotelers, estratègicament situats en destinacions turístiques populars com la Costa Brava, Maresme, Salou, Benidorm i Costa del Sol, així com un establiment a Bulgària. A més de la seva activitat hotelera, MedPlaya ha diversificat el seu negoci amb una divisió industrial que inclou diverses centrals de compres, una bugaderia industrial i una empresa dedicada a l'alimentació. Actualment, disposen d'un equip humà de més de 2.000 persones. QUÈ BUSQUEM? Un/a CUINER/A per al nostre equip de cuina del Medplaya Hotel Calypso, hotel vacacional de 4 estrelles ubicat a Salou. Es tracta d'un hotel de temporada (obert des de principis de març fins a principis de novembre) amb 521 habitacions i que compta amb dos restaurants en la seva temporada alta. Com a part de l'equip de cuina, les teves funcions i responsabilitats seran: 1. Preparar i cuinar aliments d'acord amb les receptes, els estàndards de qualitat i de presentació, i el pla de control dels aliments. 2. Col·laborar en la planificació de menús i assegurar-ne la varietat i la qualitat. 3. Realitzar comandes d'aliments i subministres necessaris per les operacions diàries. Inspeccionar les entregues de productes i verificar la qualitat i la quantitat dels mateixos. Assegurar l'emmagatzematge dels productes. 4. Mantenir la neteja de l'espai i complir amb les normes de seguretat i higiene a la cuina. 5. Proporcionar orientació i retroalimentació al personal de l'equip per millorar el rendiment. 6. Assegurar que es compleixen totes les normatives de salut i seguretat alimentària. QUÈ OFERIM? A Medplaya, valorem el teu talent i el teu esforç, i t'oferim: - Incorporació immediata - Contracte fix-discontinu - Jornada completa amb horari partit - Dos dies lliures a la setmana I a més... - Oportunitat d'incorporar-se a una empresa fortament consolidada al sector. - Formar part d'una empresa que fomenta la formació i promoció internes. Requisitos : REQUISITS: - Formació en hostaleria, gastronomia, o un camp relacionat. - Experiència prèvia treballant en una cuina, preferiblement en un entorn d'hotel (mínim dos anys). - Coneixements de tècniques culinàries, preparació d'aliments, i seguretat i higiene a la cuina. - Es valorarà disposar de certificat en seguretat alimentària o tenir coneixements i competències en les pràctiques de seguretat alimentària demostrables. HABILITATS I CAPACITATS: - Habilitats de comunicació - Capacitat per treballar en equip. - Persona creativa


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Cuiner/A Salou - (Tarragona)
Empresa:

Med Playa


Director/A General

GD Human Capital es la división de Gesdocument especializada en executive search, fue fundada en el año 2003 como consecuencia de las demandas de nuestros cl...


Desde Gesdocument - Tarragona

Publicado a month ago

Director/A Comercial

En GD Human Capital, tenemos la misión de identificar, localizar y seleccionar al máximo responsable de definir e implementar la estrategia comercial a nivel...


Desde Gdhumancapital - Tarragona

Publicado a month ago

Director General

You can apply for this job using your LinkedIn profile. Complete the below form and attach a CV to apply Please include your country and area code Maximum 2 ...


Desde Page Executive - Tarragona

Publicado a month ago

Director/A General

GD HUMAN CAPITALGD Human Capital es la división de Gesdocument especializada en executive search, fue fundada en el año 2003 como consecuencia de las demanda...


Desde Gdhumancapital - Tarragona

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-13T14:47:53.486Z