Emblemàtic restaurant amb *michelin i oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat, ubicat a la comarca de La Selva cerca cuiner/a polivalent per incorporar-se al seu equip.
Si busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran:
Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent a les diferents partides.
Treballar amb plats de carta, catering i menú degustació.
Portar a terme tasques de producció.
Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.
Encarregar-se de cuinar i presentar els diferents plats.
Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
Formar part d'un equip de 6-8pax
Les CONDICIONS de la posició són:
?Incorporació immediata
Horari de dimecres a diumenge de 9 a 17h + divendres i dissabte de 20 a 23:30h (amb descans inclòs per dinar)
Festius dilluns i dimarts
Salari 1.600-1.800€ nets/mes
Contracte estable, directe amb l'establiment
Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia
Experiència mínima: 3 anys com a cuiner/a
Molt valorable haver treballat prèviament en restaurants *Michelin o gastronòmics
Idiomes: Català i/o castellà
IMPRESCINDIBLE residir a la comarca de la Selva o estar disposat/da a traslladar-se.
Carnet B i vehicle per desplaçar-se.
PERFIL PROFESSIONAL
Es busca una persona a qui li apassoni la cuina i la gastronomia, treballar per qualitat amb el màxim detall, que sigui polivalent, flexible i resolutiva, amb capacitat de treballar en equip.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
#J-18808-Ljbffr