Nou projecte que pretèn reviure l'essència i la història de l'Empordà a través de la seva arquitectura i gastronomia, ubicat a l'Alt Empordà,** **a primera línia de mar, cerca talent entre els fogons per incorporar-se al seu equip, en un projecte sòlid i estable amb projecció de futur.
**Vacant estable.
**
Si t'agrada la cuina mediterrània ets polivalent, no t'espanten les responsabilitats i valores el bon ambient de cuina.... et volem conèixer!
FUNCIONS:
- Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a en una cuina mediterrània amb l'empremta del mar als seus arrossos i peixos.
També permet descobrir nous horitzons amb la seva proposta de fusió asiàtica.
- Treballar amb matèria prima de 1a qualitat.
- Verificar, controlar i emmagatzamar les compres de gènere.
- Cuinar i presentar plats elaborats de totes les partides de la cuina.
- Treballar amb plats a la carta, menú i producció.
- Mise en place de la cuina.
CONDICIONS:
- ?Incorporació**:immediata.
**:
- Horari temporada d'estiu: 9h/dia + torn partit + 1 festiu setmanal.
- Horari resta de l'any: 8h/dia + torn intensiu + 1 festiu setmanal.
- Salari temporada d'estiu: 1500-1600€ nets/mes.
- Salari resta de l'any: 1400-1500€nets/mes.
- Revisió salarial segons vàlua, al cap de dos mesos.
- Contracte**:estable, directe amb l'establiment.
**
REQUISITS:
- Formació mínima: EGB/ESO.
- Formació valorable: CFGM Cuina.
- Experiència mínima: +2** **anys com a cuiner/a.
- Idiomes: Català i castellà.
- Carnet de cotxe i vehicle si viu fora de l'Escala.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Es busca una persona **responsable, polivalent, flexible,** amb iniciativa, pulcre, organitzada, flexible, resolutiva, polivalent,metòdica, amb capacitat de treballar sota pressió, habilitats de treball amb equip i de bon tracte.
- Domini de cuina Mediterrània (arrossos, peix i carns).
IMPORTANT