A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Funcions del rol: Elaboració dels menús Comandes i compres dels aliments Organització de la cuina i de l'estoc.
Seguiment i control de la partida d'alimentació.
Gestió funcional i organitzativa Elaborar els àpats.
Responsable del manteniment, control i conservació dels aliments.
Aplicar els processos de Qualitat.
Conèixer i complir els requisits de la normativa vigent (en relació al servei, protecció de dades,prevenció de riscos laborals, APPCC, normatives mediambientals...).
Recolzar en la tasca educativa transmeten la importància a una alimentació sana i adquirir el gust per la cuina.
Formar part de l'equip i fer-hi aportacions.
Participació de les reunions d'equip i dels espais de supervisió.
Participació dels espais formatius que s'estableixin.
Què necessites?
Formació Professional en Hosteleria.
Valorable Experiència mínima 2 anys Valorable experiència en el sector restauració i/o Col·lectivitats.
Proactivitat, orientació a resultats i habilitats comunicatives.
Què t'oferim?
Jornada: 38h/setm Oferta: Vacant Horari: 8h a 17h de dilluns a diumenge a convenir, amb els descans establerts per conveni Salari: 1.607 €bruts/mensual Modalitat de treball: presencial De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Teletreball i flexibilitat horària Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.