Informació de l'empresa: Empresa: SANTUARI DE BELLMUNT
Càrrec vacant: Cuiner/a
Població: Sant Pere de Torelló
Comarca: Osona
Núm llocs: 1
Categoria: CUINER/A
Departament: CUINA
Horari: Dj 8:00-14:00hDv 8:00-17:00hDs 8:00-17:30hDg 8:00-18:30hSou: 1.358,47 €
Tipus de contracte: Temporal amb possibilitat de convertir-se en indefinit
Durada contracte: 3 mesos
Descripció: Funcions bàsiques: Planificació dels plats del dia i de la carta setmanal.Fer preparacions i dur a terme les elaboracions programades setmanalment.Gestió eficient del temps de cuinat i preparació dels aliments.Control d'existències, gestió d'estoc i llista de la compra.Fer pica.Mantenir neta la cuina i els estris de treball.Planificar i elaborar el menú de l'equip.Data publicació: 15/10/2024
Requisits: Titulació: Formació en Restauració-hosteleria o experiència demostrable com cuiner/a o cap de cuina.
Es valorarà: Competències:Persona empàtica i enèrgica.Amb capacitat d'aprenentatge i motivat/da en créixer professionalment i aportar valor al projecte.Capacitat per sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls) per tal de millorar la rentabilitat dels plats.Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat d'autogestió.Capaç de treballar en equip.Requeriments: Perfil professional:Interessat/da en la cuina i l'alimentació.Formació específica com a cuiner/a i experiència professional en el sector.Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina.Coneixedor/a de les tècniques culinàries bàsiques.Endreçat/da i ben organitzat/da.Capaç de gestionar l'estrès i de treballar de manera organitzada i serena sota pressió (durant els serveis o passes).Imprescindible: Certificat manipulador/a d'aliments en regla (en cas de no disposar-ne, l'empresa pot facilitar la formació).Carnet de cotxe o moto.Altres requisits:
#J-18808-Ljbffr