Un/a CUINER/A per al nostre equip de cuina del MedPlaya Hotel Santa Mònica.
Es tracta d'un hotel de temporada (obert de març a octubre) de 4 estrelles amb 216 habitacions, ubicat a Calella (Maresme), amb un restaurant buffet que ofereix cuina internacional i sopars temàtics.
Com a part de l'equip de cuina, les teves funcions i responsabilitats seran:
Preparar i cuinar aliments d'acord amb les receptes, els estàndards de qualitat i de presentació, i el pla de control dels aliments.Col·laborar en la planificació de menús i assegurar-ne la varietat i la qualitat.Realitzar comandes d'aliments i subministres necessaris per les operacions diàries.Inspeccionar les entregues de productes i verificar la qualitat i la quantitat dels mateixos.Assegurar l'emmagatzematge dels productes.Mantenir la neteja de l'espai i complir amb les normes de seguretat i higiene a la cuina.Proporcionar orientació i retroalimentació al personal de l'equip per millorar el rendiment.Assegurar que es compleixen totes les normatives de salut i seguretat alimentària. Requisits: Experiència mínima de 2 anys treballant en una cuina, preferiblement en un entorn d'hotel.TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR.Títol FP de grau mig - hostaleria i turisme.Espanyol (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat).Català (parlat B1 - llindar, escrit B1 - llindar).Formació en hostaleria, gastronomia, o un camp relacionat.Coneixements de tècniques culinàries, preparació d'aliments, i seguretat i higiene a la cuina. Es valorarà disposar de certificat en seguretat alimentària o tenir coneixements i competències en les pràctiques de seguretat alimentària demostrables.
Habilitats i capacitats: Habilitats de comunicació.Capacitat per treballar en equip.Persona creativa. Condicions laborals: Contracte laboral indefinit.Jornada completa.Salari mensual brut des de '1500' fins a '1600'.
#J-18808-Ljbffr