Un/a CUINER/A per al nostre equip de cuina del MedPlaya Hotel Monterrey. Es tracta d'un hotel de temporada (obert de juny a setembre) de 3 estrelles amb 116 habitacions, ubicat a Platja d'Aro (Girona) que ofereix un servei de menjador tipus bufet, amb plats típics de la cuina nacional i continental.
Com a part de l'equip de cuina, les teves funcions i responsabilitats seran: 1. Preparar i cuinar aliments d'acord amb les receptes, els estàndards de qualitat i de presentació, i el pla de control dels aliments. 2. Col-laborar en la planificació de menús i assegurar-ne la varietat i la qualitat. 3. Realitzar comandes d'aliments i subministres necessaris per les operacions diàries. Inspeccionar les entregues de productes i verificar la qualitat i la quantitat dels mateixos. Assegurar l'emmagatzematge dels productes. 4. Mantenir la neteja de l'espai i complir amb les normes de seguretat i higiene a la cuina. 5. Proporcionar orientació i retroalimentació al personal de l'equip per millorar el rendiment. 6. Assegurar que es compleixen totes les normatives de salut i seguretat alimentària.
- Experiència 2 anys. - Experiència prèvia treballant en una cuina, preferiblement en un entorn d'hotel (mínim dos anys).
- TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
- títol fp de grau mig - hostaleria i turisme
- Competències / coneixements: REQUISITS: - Formació en hostaleria, gastronomia, o un camp relacionat. - Experiència prèvia treballant en una cuina, preferiblement en un entorn d'hotel (mínim dos anys). - Coneixements de tècniques culinàries, preparació d'aliments, i seguretat i higiene a la cuina. - Es valorarà disposar de certificat en seguretat alimentària o tenir coneixements i competències en les pràctiques de seguretat alimentària demostrables. HABILITATS I CAPACITATS: - Habilitats de comunicació - Capacitat per treballar en equip. - Persona creativa
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
- Salari mensual brut des de '1600' fins a '1700'