Grup Carles col-labora amb una residència de gent gran de la ciutat d'Igualada per la incorporació d'una persona en el seu equip de cuina per cobrir les vacances d'estiu (juny a setembre).
Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Atén i executa les incidències que puguin sorgir relacionades amb l'atenció al resident: canvi de dieta, d'horari, especificitats concretes relacionades amb l'alimentació... que li siguin indicades. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes. Inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Realitza els registres de traçabilitat dels aliments preparats. Completar els registres establerts al centre. Respecta i aplica les normes d'higiene en la manipulació d'aliments i l'APPCC. Emmagatzema tots els productes que arriben dels proveïdors. Fa el control de magatzems setmanal, vigilant que no hi hagi aliments caducats, en mal estat... i actualitza les existències.
Experiència 1 anys. Imprescindible tenir dilatada experiència com a cuiner/a de col-lectivitats. Molt valorable tenir experiència en residències de gent gran.
- Contracte laboral temporal (4 mesos)
- Jornada completa
- Altres beneficis: Contractació temporal a jornada completa. Possiblitats de contractació indefinida un cop finalitzat el contracte temporal. Disponibilitat per treballar els caps de setmana. Ambient de treball familiar i molt proper.