Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

(Fq-914) Especialista Qa. Oficina Madrid (España).

Detalles del empleoTipo de empleo: Jornada completaUbicación: Madrid, Madrid provinciaDescripción de la empresa:En AECOM, ofrecemos un mundo mejor. Nos asoci...


Desde Aecom - Barcelona

Publicado a month ago

Japanese Expert Rating Analyst (Based In Barcelona)

Expert Rating Analyst Overview Welocalize is an award-winning localization and AI data company. We run some of the world's largest AI model relevance rating ...


Desde Welocalize - Barcelona

Publicado a month ago

(Wxs349) Facultatius/Ves De Biologia - 09/2024/17912

Facultatius / ves en Biologia, amb Llicenciatura o Grau en Biologia, Farmàcia, Veterinària, Medicina, Bioquímica, Ciències biomèdiques, Genètica o Biotecnolo...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Barcelona

Publicado 25 days ago

Tècnic/A Especialista En Quimica I/O Sanitat - 09/2024/17982 | [E018]

Tècnic / a Superior de Formació Professional de les famílies professionals de Química i / o Sanitat (Anatomía patològica i citodiagnòstic, audiología protèsi...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Barcelona

Publicado 25 days ago

Cuiner/A De Col-Lectivitats

Cuiner/A De Col-Lectivitats
Empresa:

Formació I Treball, Fundació Privada


Detalles de la oferta

En dependència del/de la Cap de Producció d'Hosteleria, la Fundació Formació i Treball precisa incorporar a un/una Cuiner/a de Col-lectivitats
- Planificar, organitzar i produir les llistes de treball amb la Cap de Producció - Organitzar els recursos humans i controlar la qualitat de les tasques encarregades - Supervisar la producció diària: l'acabat dels plats, el grau de cocció, temperatures, condimentació, entre d'altres - Realitzar encàrrecs d'avituallament per a la cuina - Control del correcte emmagatzematge - Gestionar el control i la seguretat alimentària - Responsabilitzar-se de l'equipament, la seva neteja i manteniment
- Experiència 5 anys. Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria. Formació complementària: Carnet de Manipulació d'Aliments.
- TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
- Grau Mig o Superior d´Hosteleria
- català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
- espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
- Competències / coneixements: Competències: - Dinamisme - Treball en equip - Comunicació - Capacitat d'organització i planificació
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
- Altres beneficis: Horari: 9.00 a 17.00 de Dilluns a Divendres.


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Cuiner/A De Col-Lectivitats
Empresa:

Formació I Treball, Fundació Privada


Built at: 2024-09-09T08:22:16.995Z