Coneixes algú a qui li pugui interessar? Cuiner /a Avançat - Cuina - Ajudant Secció Partida obrador (Bona oportunitat) Girona Descripció de l'oferta PERFIL DE RESPONSABILITAT NOVEDÓS EN EL SECTOR, amb un clar enfocament empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa. Funcions i requisits de la vacant: Assistir a les funcions encomanades pel responsables màxims de cuina durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides. Control de secció, agenda de necessitats de compres i de treball. Planificació de tasques diàries i setmanals. Execució de comandes de preparació i servei de passe. Coordinació amb altres partides, respecte a organigrama, responsabilitats, processos, procediments, fitxes tècniques, i instruccions de treball. Aplicació de prerequisits i APPCC, PRL, i SGMA. Condicions que ofereix l'empresa: Planificacions. 40h+HE. en 5 dies laborables + 2 dies festius /Setmana. Vacances rotatives. Perspectiva de la feina: Amb possibilitats de continuïtat. De duració determinada. Altres dades a destacar: Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa. Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Sala, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials,...), així com la visió general d'empresa que es disposi. L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Requisits mínims: Graduat/ada amb titulació Direcció Hotelera. FP II amb titulació Hoteleria i Turisme. BUP amb titulació BUP. Tot i que es valorarà qualsevol tipus d'experiència, aquest perfil és novedós, per lo que estem oberts. Entenem oportú persones de 30 a 50 anys, amb dedicació prèvia en els obradors, mon alimentari, mon de la cuina, etc. Nivell d'experiència: Bones aptituds intel·lectuals i competencials: Capacitat per resoldre situacions, lideratge en partida, motivació, formació d'equips, coneixements de costos, de RRHH, de cuina, de APPCC, de qualitat i normes relacionades, Iso 9001, Iso 14000, Iso 22000, etc. Do de gents, rigor i serietat, per fer un plantejament a mig i llarg termini. Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries. Amb projectes de creixement i millora. #J-18808-Ljbffr