Cuiner /A Avançat - Cuina - Ajudant Secció Partida Obrador (Bona Oportunitat) Girona

Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Cuiner/a Avançat - Cuina - Ajudant Secció Partida obrador (Bona oportunitat) GironaDescripció de l'ofertaPERFIL DE RESPONSABILITAT NOVEDÓS EN EL SECTOR, amb un clar enfocament empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa.
Funcions i requisits de la vacant
Assistir a les funcions encomanades pel responsables màxims de cuina durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides: Control de secció, agenda de necessitats de compres i de treball, planificació de tasques diàries i setmanals, execució de comandes de preparació i servei de passe, coordinació amb altres partides, respecte a organigrama, responsabilitats, processos, procediments, fitxes tècniques, e instruccions de treball. Aplicació de prerequisits i APPCC, PRL, i SGMA.
Condicions que ofereix l'empresa
Planificacions. 40h+HE. en 5 dies laborables + 2 dies festius /Setmana. Vacances rotatives.
Perspectiva de la feina
Amb possibilitats de continuïtat de duració determinada.
Altres dades a destacar
Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa. Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Sala, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials,...), així com la visió general d'empresa que es disposi. L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es precisa visió empresarial per al desenvolupament de projectes, i establir estàndards de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG. Existeixen menus interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcohòliques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.
Requisits
Graduat/ada amb titulació Direcció HoteleraFP II amb titulació Hoteleria i TurismeBUP amb titulació BUPTot i que es valorarà qualsevol tipus d'experiència, aquest perfil és novedós, per lo que estem oberts. Entenem oportú persones de 30 a 50 anys, amb dedicació prèvia en els obradors, món alimentari, món de la cuina, etc.
Bones aptituds intel·lectuals i Competencials: Capacitat per resoldre situacions, lideratge en partida, motivació, formació d'equips, Coneixements de costos, de RRHH, de cuina, de APPCC, de qualitat i normes relacionades, Iso 9001, Iso 14000, Iso 22000, etc., do de gents, rigor i serietat, per fer un plantejament a mig i llarg termini.
Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Administración De Empresas Responsable De Delegación Sat - Sector Industrial Burgos

Responsable de Delegación SAT - Sector Industrial Burgos · Publicada el 20 de agosto de 2024 Estamos buscando un o una Responsable de Delegación SAT para una...


Desde AVANSEL Selección - Consultora de Recursos Humanos - Burgos

Publicado 22 days ago

Host & Events - Mas De Torrent...

Descripción de la oferta RESPONSABILIDADES Sus principales responsabilidades en el restaurante serán: •Confirmación diaria de reservas de Restaurante. •...


Desde Unico Hotels - Burgos

Publicado 22 days ago

Administrador De Fincas - Girona

La persona seleccionada llevará a cabo la administración de los inmuebles a su cargo, lo que le implicará mantener contacto con los clientes, velando por la ...


Desde Adeas Hr - Burgos

Publicado 21 days ago

Consultor/A De Negocios

**Interempleo Recruitment** busca incorporar a un/a **CONSULTOR/A DE NEGOCIOS** por ampliación de departamento en una empresa del sector tecnológico en Mérid...


Desde Interempleo Ett - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-23T01:35:39.811Z