Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Director/A De Hotel 5*Gl - (Barcelona)

Director/a de Hotel 5*GL - (Barcelona) Empresas: Mercer Hoteles En Mercer Hoteles cuidamos cada detalle para convertir la estancia de cada huésped en una viv...


Desde Mercer Hoteles - Barcelona

Publicado a month ago

Global Quality Management Systems (Qms) Manager

Global Quality Management Systems (QMS) Manager Job ID: REQ-10014085 Jul 29, 2024 Spain Summary About the Role Key responsibilities Establish and run the QMS...


Desde Novartis Farmacéutica - Barcelona

Publicado a month ago

(Led-274) | Jefe/A De Área - Transporte

¿Cuentas con experiencia en el sector logístico?Desde Adecco nos encontramos en búsqueda de un/a Jefe/a de área para el departamento de transporte para una e...


Desde Importante Empresa - Barcelona

Publicado a month ago

Jefe/A De Turno Industria Farmacéutica Con Plus - Aplicar M-055

Desde Global Consulting, Consultoría de Selección de puestos medios y directivos/as, buscamos a un/a Jefe/a de turno para el sector Farma, para una empresa q...


Desde Iman Global Consulting - Barcelona

Publicado a month ago

Coordinador/A Àmbit D'Orientació - Programa Lábora ( Substitució)

Coordinador/A Àmbit D'Orientació - Programa Lábora ( Substitució)
Empresa:

Fundació Intermedia


Detalles de la oferta

DESPLEGAMENT DEL PLA OPERATIU D'ÀREA: dinamitzar i impulsar l'execució del conjunt d'accions previstes en el pla operatiu de l'àrea d'orientació.
· IMPLEMENTACIÓ METODOLÒGICA: Vetllar per la incorporació del Model de Competències i d'Ocupabilitat en totes les actuacions que fan referència a l'atenció a persones.
· SEGUIMENT A L'EXECUCIÓ DE L'ACCIÓ: assegurar que les accions previstes en el pla operatiu de l'àrea d'orientació es desenvolupen en la forma i els temps previstos i que s'assoleixen els objectius definits.
· GESTIÓ DE L'EQUIP DE PROFESSIONALS: gestionar els recursos humans, juntament amb els/les responsables de les Entitats Socials Làbora, i coordinar-los per tal que facin un treball en equip que permeti la consecució dels objectius del Programa.
· SUPORT A L'EQUIP TÈCNIC D'ORIENTACIÓ: Acompanyar els/les professionals en el dia a dia per facilitar el desplegament de les funcions i tasques associades als seus perfils amb la màxima qualitat i eficiència possibles.
· FOMENT DE LES ALIANCES I COL·LABORACIONS ESTRATÈGIQUES: Desplegar el seguiment executiu de les aliances i les col·laboracions estratègiques.
· IMPLEMENTAR LA PERSPECTIVA DE GÈNERE: vetllar per la implementació de les polítiques d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones de manera transversal a totes les actuacions.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Coordinador/A Àmbit D'Orientació - Programa Lábora ( Substitució)
Empresa:

Fundació Intermedia


Built at: 2024-09-08T11:36:17.404Z