Comercial Back Office

Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Funcions i requisits de la vacant COMERCIAL BACK OFFICEEl nostre client, empresa dedicada a la importació i distribució a la península ibèrica de productes del sector salut, precisa incorporar un/a:
CUSTOMER SERVICEReportant a direcció i coordinant-se estretament amb els departaments de compres, logística i magatzem, la persona a incorporar s'ocuparà de:
Atendre als clients per telèfon i telemàticamentIntroduir les comandes al sistemaCoordinar-se amb compres i magatzem-logística per fer el seguiment de la comanda i informar el client.Controlar / elaborar albarans, factures, etc.Seguiment, control i reclamació de pagamentsGestió d'incidències respecte a garanties, transport, entregues...Suport administratiu a l'equip comercialQué busquem?Per tal que la teva candidatura sigui considerada per la posició, apreciarem que comptis amb un mínim de 3 anys d'experiència en rols similars, i que demostris coneixements en atenció al client, gestió de comandes, administració de vendes i facturació.
Valorarem perfils provinents de diversos sectors, especialment aquells relacionats amb la comercialització de productes per la salut.
El nivell de formació ideal és universitari. També és fonamental que tinguis un nivell d'anglès mínim de B2 i bons coneixements del paquet Office i de CRM, ja que utilitzaràs aquestes eines a diari.
Condicions que ofereix l'empresaDe dilluns a dijous de 8:00 - 17:00 i divendres de 8:00 - 14:00
Nivell d'experiènciaPer tal que la teva candidatura sigui considerada per la posició, apreciarem que comptis amb un mínim de 3 anys d'experiència en rols similars, i que demostris coneixements en atenció al client, gestió de comandes, administració de vendes i facturació.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Sales Assistant

About the Role As a Sales Associate at Claire's, you will be responsible for: Supporting your Store Manager and Assistant Store Manager with the achievement...


Desde Claire'S - Burgos

Publicado 22 days ago

Sales Assistant Burgos - 30H (Interinidad) | [Mrk653]

Tus Responsabilidades en C&A; Como parte de nuestro equipo de Burgos, proporcionas una experiencia de compra inolvidable a nuestros clientes. Con tu energía...


Desde C & A - Burgos

Publicado 21 days ago

Promotora De Ventas/Promotor De Ventas

**Funciones**: - Asesoramiento y venta de colchones, canapés, almohadas y somieres. - Reposición de la tienda - Recogida y entrega de pedidos para clientela...


Desde Ilunion Facility Services - Burgos

Publicado 21 days ago

Q-428 - Agente De Viajes Independiente

Estoy en la búsqueda de personas apasionadas por iniciar como agentes de viajes desde la comodidad de sus hogares. En nuestra empresa, ofrecemos la oportunid...


Desde Viajes Tu Día - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-22T18:10:24.258Z