Empresas: HostaljobsPetit restaurant gastronòmic especialitzat en peix i marisc, ubicat a Hospitalet de Llobregat, es troba en recerca de cuiner/a per estar al capdavant de la cuina. Es treballa en una cuina oberta showcooking, sense carta fixa, únicament amb el peix fresc del dia i una varietat de carn de vaca madurada. L'aforament del restaurant és de 12pax. Si busques un projecte estable, tens experiència treballant amb peix i marisc, t'agrada la gastronomia mediterrània, el contacte amb el client i ets una persona creativa, t'estem buscant! Les teves FUNCIONS seran: Organitzar la mise en place del producte: neteja i preparació dels peixos i mariscs. Preparar exposició a la vitrina dels peixos i mariscs frescos i la carn. Cuinar els diferents plats i dues postres. Netejar i mantenir ordenada la zona de treball i els estris. Treballar amb producte de primera qualitat. Realitzar comandes a prove dors. Recepcionar i emmagatzemar la matèria prima. Aportar noves idees i suggeriments de plats. Mantenir comunicació directa amb els clients. Formar part d'un equip de 2pax. Les CONDICIONS de la posició són: - ?Incorporació immediata. - Horari 11:30-16:00h i 20:00-23:30h (40h setmanals). - Diumenge i dilluns festius. - Salari 28.000 - 30.000€ brut/any. - Contracte estable, directe amb l'establiment. Requisitos : - Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia - Experiència mínima: 2 anys com a cuiner/a - Molt valorable experiencia previa en marisqueria o en restaurants especialitzats en peix. - Idiomes: IMPRESCINDIBLE català i castellà - Residir a Hospitalet o rodalies. PERFIL PROFESSIONAL - Es busca una persona a qui li agradi la cuina i conegui el món del peix i el marisc, que sigui polivalent, creativa i comunicativa, amb facilitat pel tracte amb el client. IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.