Cerquem cuiners/es, ajudants de cuina i auxiliars de neteja per treballar REALITZANT SUBSTITUCIONS PUNTUALS als menjadors escolars per diferents poblacions de la comarca del Vallès Occidental.
Si tens experiència en el món de la cuina per a col-lectivitats, t'agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tu!
Funcions:
- Assegurar la correcta execució del servei de cuina.
- Vetllant per aplicar i assolir la màxima qualitat possible al procés d'elaboració d'àpats.
- Realització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC.
- Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments.
- Elaboració de la proposta de comanda d'aliments i altres productes, en col-laboració amb el Coordinador de Zona de Cuina.
- Neteja i desinfecció de les instal-lacions i equips de cuina.
- Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l'avaluació de riscos laborals.
- Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitat per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest.
Requisits:
- Valorable: grau mitjà en serveis de restauració, cicles Formatius de la Família Professional Hoteleria i turisme o similars.
- Bon nívell de català i castellà
- Certificat negatiu d'antecedents d'abusos sexuals
- Experiència mínima d'un any en un lloc similar i en cuina de col-lectivitats
Competències:
- Orientació a la qualitat i el servei
- Preocupació per l'ordre i la qualitat
- Flexibilitat i gestió al canvi
- Treball en equip
- Iniciativa
Oferim:
- Formar part de la borsa de suplències i vacants de cuiners/res i ajudants de cuina.
- Sou per hora (substitucions) conveni col-lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural:
- Cuiner/a: 9,29 € bruts/hora
*Ajudant de cuina: 8,61€ bruts/hora
- Jornada de dilluns a divendres (generalment de 8h a 15h, tot i que l'horari pot variar en funció de l'escola)
- Ambient laboral còmode i professional.
Tipo de puesto: Jornada completa
Salario: 1.200,00€-1.300,00€ al mes
Horario:
- De lunes a viernes
Experiência:
- Experiência en cocina: 1 año (Deseable)
- Hostelería: 1 año (Deseable)
Licencia/Certificación:
- Certificado de manipulador de alimentos (Deseable)
Ubicación del trabajo: Empleo presencial